-30 %
  • 802 deler
  • Alder: Fra 6+

Klossebygd minidukkehus i to etasjer med mange realistiske detaljer. Et ekte blikkfang for barn som er opptatt av de nyeste, populære lekene.

Med LEGO® Friends Andreas hjem (41449) kan du gi en gave som virkelig gjør inntrykk. Lekesettet har fantastiske detaljer som solcellepanel på taket og musikkstudio med mini-keyboard i garasjen, og faller garantert i smak hos LEGO Friends fans og lekekamerater. Mange rom å utforske Heng med venner på rommet til Andrea, eller bak muffins på kjøkkenet med det søte kjøkkenutstyret. Huset har hjerteformet basseng og et kult musikkstudio med lekeinstrumenter. Her kan Andrea og venner arrangere show for hele nabolaget! Taket har solcellepaneler som gir familien en miljøvennlig livstil, og toppetasjen kan tas av, slik at det blir lettere for små hender å utforske interiøret. Mange roller! Settet inneholder fem LEGO Friends minidukker, inkludert en mikrodukke av Liz (lansert i januar 2021), lillesøsteren til Andrea. Barn kan rollespille utallige familiesituasjoner på LEGO måten. Introduser barn for Heartlake City, en verden hvor de finner bestevenner de kan identifisere seg med!
• Gled små byggere med settet LEGO® Friends Andreas hjem (41449). Lekehuset er av førsteklasses kvalitet og rommer tre etasjer som barn kan utforske mens de rollespiller velkjente familiesituasjoner.
• Vakkert designet sett med fem LEGO® Friends minidukker, inkludert en hel familie med en helt ny mikrodukke (januar 2021), som inspirerer til masse rollespillmoro med familien som tema.
• Barn kan arrangere en konsert for naboene i studioet i garasjen, være sammen på soverommet til Andrea, leke at de tar seg en dukkert i bassenget eller lage seg et måltid på kjøkkenet.
• Med solcellepanel på taket er dette det perfekte huset for miljøbevisste barn. Og som alle LEGO® Friends husmodeller inkluderer også dette masse kult tilbehør.
• Lekesettet er smart designet, med en toppetasje som kan tas av for å gi adgang til etasjen under. Kjøkkenbenken svinges ut, slik at små fingre får tilgang.
• Leter du etter en bursdagsgave som kommer til å imponere barn som liker dukkehus? Denne kvalitetsleken passer perfekt for gutter og jenter fra seks år, som elsker å leke familie og hus sammen med vennene sine.
• Settet er 20 cm høyt, 26 cm bredt og 12 cm dypt og er en iøynefallende og samtidig kompakt utstillingsmodell.
• La miljøbevisste barn få oppleve det hyggelige og imøtekommende LEGO® Friends universet, hvor alle får være med og ingen holdes utenfor.
• Dette LEGO® Friends lekehuset oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at byggeklossene alltid er kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
• Klossene og komponentene i dette dukkehuset for minidukker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016916133
Leverandørens artikkelnummer41449
Forpakningsmål
Bruttovekt1.42 kg
Høyde28.2 cm
Lengde54 cm
Bredde9.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41449 Andreas hjem

Art nr: 5702016916133
62930
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Aug 14 2022 - Sat Aug 20 2022)
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.