LEGO® Disney Frozen 43194 Anna og Elsas vidunderlige vinterland

  Art nr: 5702016909654
  Med dette settet kan du vise barn hvor moro det er å bygge. Settet inneholder et isslott, en isdekt fjelltopp, en slede...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med dette settet kan du vise barn hvor moro det er å bygge. Settet inneholder et isslott, en isdekt fjelltopp, en slede og minidukkefigurer av Disneys Anna og Elsa.

   Styrk barnas selvtillit gjennom lek med 4+-settet LEGO® ǀ Disney Anna og Elsas vidunderlige vinterland (43194), som inkluderer isslottet fra Disney-filmen Frost, enkle bildeinstruksjoner for barn som nettopp har begynt å lære å lese, samt digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan selv små byggere føle seg som mesterbyggere ... Det er fantastisk!Læring i passende porsjoner4+-settet er designet med fokus på blivende byggmestere og er fullt av detaljer og figurer som til sammen gir en flott lekeopplevelse. Posene i esken inneholder klosser til en komplett modell. Slottet inkluderer en startklossbase og en stor vegg som er lett å bygge, slik at leken kommer raskt i gang!Moro for hele familienBarn og voksne kan bli med Disneys Anna, Elsa og Olaf på lek og moro i isslottet. Med 4+-sett kan voksne og barn dele gleden over å bygge, og settene passer for alle, uansett om de er erfarne LEGO fans eller nettopp har begynt å leke med LEGO klosser.

   • 154 deler
   • Alder: Fra 4+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016909654
   Leverandørens artikkelnummer43194
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.5 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde28 cm
   Bredde25.8 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Disney™