• 51 deler
  • Alder: Fra 4+

Gled en hverdagshelt med dette spennende LEGO® City lekesettet som inneholder et politihelikopter, skurkens vannscooter og to gøyale minifigurer.

Barn som liker rollespill, vil elske lekesettet LEGO® City politihelikopter (60275) som inneholder en solid politihelikopterleke med snurrende rotorer og en tøff vannscooter. Alt er duket for spennende skurkejakt med minifigurer av en politibetjent og en skurk, håndjern og lekepengesedler. Kreativ moro for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette solide byggesettet inkluderer enkle, trykte byggeinstruksjoner og et spesielt startklosselement som gjør det mulig selv for ferskinger å bygge sine egne LEGO leker. Og i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett får barn tilgang til Instructions PLUS, som er en interaktiv byggeveiledning med smarte verktøy for zooming og rotering, som gjør at byggingen går som en lek. Med LEGO City LEGO City politisettene får barn en spennende bygge- og lekeopplevelse med realistiske modeller og gøyale figurer som gjenspeiler virkelighetens verden på en gøyal og fantasifull måte.

Generelt
Artikkelnummer5702016912180
Leverandørens artikkelnummer60275
Forpakningsmål
Bruttovekt0.12 kg
Høyde14.1 cm
Lengde15.7 cm
Bredde6.1 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City 60275 Politihelikopter

Art nr: 5702016912180
    Nettlager:
    På lager (+100)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.