• 240 deler
  • Alder: Fra 7+

Stimuler barns interesse for dinosaurer med dette LEGO® Jurassic World lekesettet som inneholder et byggbart helikopter, pickup og lekefigur av en Carnotaurus.

Pass deg – en Carnotaurus er på frifot! Denne mektige dinosauren har rømt og streifer nå fritt omkring på Isla Nublar. Ta opp jakten i helikopteret og pickupen sammen med Kenji, Sammy og Owen Grady. Bruk elektrosjokkpistolen for å lamme Carnotaurus og hindre at hun sprer kaos!

Med lekesettet LEGO® Jurassic World Jakten på Carnotaurus (76941) får barn timevis med kreativ moro. Settet inkluderer en bevegelig Carnotaurus-figur, byggbart helikopter og pickup. Helikopterleken har en minifigurcockpit, rotorer som går rundt, og knotteskyter som inspirerer til actionfylt lek. Alle tre minifigurene av populære Jurassic World-karakterer får plass i pickupen, som har lasteplan og førerhus med avtakbart tak for enkel atkomst.Flott gaveidéEn superflott gave til barn som liker dinosaurer. Settet inkluderer brukervennlige, illustrerte instruksjoner som gjør at små LEGO fans kan bygge alene og ha glede av hele opplevelsen. Dinosaur-action LEGO Jurassic World produktserien inneholder byggesett for alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, populære karakterer fra animasjonsseriene og filmene, kule kjøretøy og mye mer for lek og utstilling.

Generelt
Artikkelnummer5702017079745
Leverandørens artikkelnummer76941
Forpakningsmål
Bruttovekt0.596 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76941 Jakten på Carnotaurus

Art nr: 5702017079745
64900
    Butikklager:
    Ikke på lager i noen butikker
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.