LEGO® Super Mario 71387 Startbanen På eventyr med Luigi

  Art nr: 5702016912593
  Introduser barna for det festlige LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Luigi, som kommer med en in...
   Andre butikker:
   Få på lager
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Introduser barna for det festlige LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Luigi, som kommer med en interaktiv LEGO® Luigi™ figur.

   Introduser barn for det interaktive LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Luigi (71387). En morsom gave til barn som liker å følge med på det som skjer. Settet inneholder en LEGO® Luigi™ figur som umiddelbart reagerer på det som skjer via LCD-skjermen og en høyttaler. Spillerne tjener digitale mynter når de hjelper LEGO Luigi med å komme seg gjennom den snurrende vippehusken, takle flyutfordringene, samhandle med rosa Yoshi og nedkjempe Boom Boom og en Bone Goomba. De nøttebrune klossene i tårnoppsettet utløser forskjellige reaksjoner hos LEGO Luigi, og ?-klossen kan gi ekstrabelønninger. Det er gøy å leke sammen Barna kan leke alene eller med en venn. Når de kobler sin LEGO Luigi til LEGO® Mario™ (ekstra figurer følger ikke med) via Bluetooth™, tjener de ekstramynter for lagarbeidet. Byggeinstruksjoner er tilgjengelige i gratisappen LEGO Super Mario, som også inneholder inspirasjon til hvordan nivåene kan bygges om, pluss mye mer. Uendelige muligheter LEGO Super Mario leke- og samlersettene flytter de kjente og kjære Super Mario-figurene til vår fysiske verden og tilbyr en helt ny måte å spille på. Startbanene, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan kombineres i det uendelige så fans kan bygge sine egne nivåer.

   • 280 deler
   • Alder: Fra 6+
   Generelt
   Artikkelnummer5702016912593
   Leverandørens artikkelnummer71387
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.52 kg
   Høyde10.2 cm
   Lengde30.8 cm
   Bredde9.6 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Super Mario