LEGO® Friends 41694 Dyrlegebilen

  Art nr: 5702017115153
  Med dette gøyale byggesettet kan framtidens dyrleger pleie dyr og gjøre dem friske igjen. Og samtidig lærer de å bygge!...
  Nettlager*:
  På lager (+50)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Med dette gøyale byggesettet kan framtidens dyrleger pleie dyr og gjøre dem friske igjen. Og samtidig lærer de å bygge! Passer for barn fra fire år og oppover.

  Ethan trenger din hjelp! Sunny, den stakkars valpen hans, har skadet seg. Stephanie kjører rundt i dyrlegebilen sin i Heartlake City, og du må ringe henne og få henne til å skynde seg til Ethan. Undersøk Sunny grundig og få ham til å legge seg i ro på båren. Trekk ned bakdøren på dyrlegebilen for å plassere båren inni. Sammen kan dere sørge for at valpen blir bra igjen!

  Med LEGO® Friends Dyrlegebilen (41694) kan barn fra fire år styrke byggeferdighetene sine mens de leker at de redder dyr. Barn kan redde den skadde hundevalpen og lærer samtidig at venner alltid stiller opp for hverandre. De kan kjøre den søte dyrlegebilen med hengslet bakdør, båre og dyrepleietilbehør. Gøyale modeller for små barn De kreative 4+-settene inneholder gøyale funksjoner som gir jenter og gutter en flott lekeopplevelse, inkludert nyttige startklosser som gir barna et godt utgangspunkt for byggingen. 4+-samlersettene gir voksne en kjærkommen mulighet til å dele gøyale byggeopplevelser med småbarna sine. Og skulle den voksne også være nybegynner på LEGO byggefronten, gjør ikke det noe som helst. Dette settet inkluderer nemlig en interaktiv, digital veiledning i gratisappen LEGO Building Instructions, som gjør byggeprosessen så enkel som mulig for små barn.

  • 54 deler
  • Alder: Fra 4+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017115153
  Leverandørens artikkelnummer41694
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.1 kg
  Høyde4.8 cm
  Lengde14.2 cm
  Bredde12.2 cm
  Lego
  Alder4+ år
  SerieLEGO® Friends