• 262 deler
  • Alder: Fra 8+

Barn og bilentusiaster fra åtte år og oppover vil elske denne LEGO® samlermodellen av ikoniske Lamborghini Countach fra 1970, som er perfekt til lek og utstilling

Nå kan du teste ut legendariske Lamborghini Countach – den ikoniske supersportsbilen fra 1970 som hylles av bilentusiaster over hele verden for sin slående design og utrolige ytelse. Nå kan du samle på, bygge og utforske denne flotte LEGO® Speed Champions versjonen som gjør seg godt som utstillingsmodell. Iscenesett episke billøp ved å plassere minifiguren av en Lamborghini-fører bak rattet!

Med LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76908) modellsettet får barn og bilentusiaster muligheten til å bli kjent med en av verdens mest kjente sportsbiler. Den detaljerte modellen er slående og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Modellen passer like godt til utstilling som til episke billøp. Digitale byggeinstruksjoner Denne lekebilen for samlere inkluderer trykte og digitale byggeinstruksjoner. De interaktive, digitale byggeinstruksjonene finner du i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett og inkluderer verktøy for zooming og rotering som gjør at du kan se modellen fra alle kanter mens du bygger. En hyllest til ekte ingeniør- og designkunst LEGO Speed Champions byggesettene inneholder byggbare miniversjoner av verdens ledende og mest berømte kjøretøy. Kjøretøyene er designet for barn og bilentusiaster i alle aldre, og de autentisk detaljerte modellene kan brukes i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien.

Generelt
Artikkelnummer5702017156729
Leverandørens artikkelnummer76908
Forpakningsmål
Bruttovekt0.305 kg
Høyde14.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde7.2 cm
Lego
SerieLEGO® Speed Champions
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Speed Champions 76908 Lamborghini Countach

Art nr: 5702017156729
24900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.