• 306 deler
  • Alder: Fra 7+

Fans kan gjenskape spennende eventyr fra filmen Jurassic World Dominion med det actionfylte lekesettet Quetzalcoatlus-flyangrep.

Gjenskap episke actionscener fra filmen Jurassic World Dominion med dette spennende lekesettet, som inkluderer et tøft fly med plass i cockpiten til Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts. Flyet har propeller som går rundt, lasterom som kan åpnes, og motorer som er konstruert slik at de faller av når quetzalcoatlus angriper. Er du klar for en flytur?

Gjenopplev spennende flyscener fra filmen Jurassic World Dominion med lekesettet Quetzalcoatlus-flyangrep (76947). Settet passer for dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover og inkluderer et fly med plass til tre minifigurer i cockpiten, propeller som går rundt, lasterom som kan åpnes og motorer som er konstruert for å falle av når den bevegelige quetzalcoatlus-figuren går til angrep (motorene er lette å sette på igjen). Actionfylt rollelek Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner og minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts samt tilbehør som en byggbar brannslokker, en lommelykt og en skiftenøkkel, som inspirerer barn til å finne på fantasifulle fortellinger. Grenseløs moro LEGO® Jurassic World produktserien inneholder flotte gaveideer til barn og fans i alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og kule kjøretøy til lek og utstilling. Se etter settet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945), med Owens motorsykkel som får plass i flyet i dette settet.

Generelt
Artikkelnummer5702016913538
Leverandørens artikkelnummer76947
Forpakningsmål
Bruttovekt0.57 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde7.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76947 Quetzalcoatlus-flyangrep

Art nr: 5702016913538
64900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.