• 163 deler
  • Alder: Fra 7+

Gjør deg klar for fartsfylt action med settet LEGO® Technic Motorsykkel.
Modellen har masse tøffe funksjoner, akkurat som en ekte motorsykkel. Sjekk ut den kjededrevne motoren med tre sylindere, de bevegelige stemplene, det roterende kjedet og styret. Du får en morsom byggeopplevelse, hvor du kan utforske motorsykkelens mange detaljer, før du bygger den om til en heftig spesialbygd sykkel.

Kjenner du barn som elsker motorsykler? Da kan du overraske dem med det gøyale 2-i-1-settet LEGO® Technic Motorsykkel, som kan bygges om til en tøff Adventure Bike. Barn fra sju år og oppover vil elske å bygge den realistiske modellen av en chopper-motorsykkel. Mens de bygger, lærer de om ulike mekaniske funksjoner, inkludert den kjededrevne motoren med tre sylindere, de bevegelige stemplene, det roterende kjedet og styret. En 2-i-1-modell Leken varer enda lenger med dette tøffe byggesettet. Barn kan bygge om chopper-modellen til en Adventure Bike og få enda mer morsom rollelek. En morsom innføring i maskinkonstruksjon Byggbare LEGO® Technic modellsett har realistiske bevegelsesmønstre og mekanismer som gir LEGO byggere en brukervennlig og realistisk innføring i maskiningeniørfaget.

Generelt
Artikkelnummer5702017117096
Leverandørens artikkelnummer42132
Forpakningsmål
Bruttovekt0.17 kg
Høyde14.1 cm
Lengde15.7 cm
Bredde6.1 cm
Lego
SerieLEGO® Technic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42132 Motorsykkel

Art nr: 5702017117096
    Nettlager:
    På lager (+100)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.