LEGO® Friends 41697 ATV-redningskjøretøy

  Art nr: 5702017152714
  Overrask små hverdagshelter med denne gaven til skilpadde-venner. Settet inkluderer to minidukker, tre dyrefigurer og en...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Overrask små hverdagshelter med denne gaven til skilpadde-venner. Settet inkluderer to minidukker, tre dyrefigurer og en kul ATV.

   Å nei! En klypete krabbe er på vei rett mot skilpaddeungen. Bruk surfebrettet for å redde skilpaddeungen og frakte den inn til stranden, hvor Emma kommer kjørende med ATV-en sin. Undersøk at alt står bra til med ungen før du gir den litt vann. Etterpå kan du plassere moren og ungen i hengeren og kjøre dem til en tryggere strand. Husk å sette opp varselskiltet for å redde andre skilpadder også!

   Barn kan dra på redningsoppdrag med settet LEGO® Friends ATV-redningskjøretøy (41697). Overrask små helter fra seks år og oppover med dette fine lekesettet, hvor de kan leke at de hjelper LEGO Friends Emma med å redde skilpaddeungen unna krabbens klør. Gøyale redningsoppdrag med ATV De robuste LEGO klossene er av høy kvalitet og kan settes sammen til en kjørbar ATV med avtakbar henger, som redningsteamet kan bruke til å undersøke og pleie dyrene. Samlerleken inkluderer dessuten et tøft surfebrett som inspirerer til actionfylt lek. Leter du etter en leke som barna kan leke med på tur? Den kompakte ATV-en er kompakt og får plass i vesken for lek på farten. Omsorg for andre skapninger Alle som liker dyr, vil elske dette LEGO Friends settet som inneholder tre dyrefigurer og passer perfekt som bursdagsgave til barn som liker leker som handler om å passe på andre. Gled gutter og jenter med de populære Heartlake City lekene, hvor de kan utforske interessene sine sammen med venner.

   • 90 deler
   • Alder: Fra 6+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152714
   Leverandørens artikkelnummer41697
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.12 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde14.4 cm
   Bredde12.2 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Friends