• 810 deler
  • Alder: Fra 9+

Barn kan gjenskape episke eventyr basert på Jurassic World Dominion med byggbart hovedkvarter, buggy og dinosaurfigurer av en giganotosaurus og en therizinosaurus.

Finn på egne dinosaureventyr med dette tøffe byggesettet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion. Settet inkluderer et hovedkvarter med labb, terrengbuggy, garasje, observasjonstårn og helikopter. Skap spennende fortellinger med minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts og Dr. Henry Wu samt figurer av giganotosaurus og therizinosaurus.

Fans av Jurassic World Dominion kan gjenoppleve episk filmaction med det tøffe lekesettet Giganotosaurus og Therizinosaurus angriper (76949). Settet er en kul gave til trendinteresserte barn som elsker dinosaurer, og det inkluderer to nye bevegelige dinosaurfigurer lansert i april 2022, et byggbart hovedkvarter med detaljert labb, en garasje til terrengbuggyen, et observasjonstårn med plattform som kan klappes sammen, helikopter med snurrende rotorer og lasterom. Gøyal rollelek Førsteklasses sett for barn fra ni år og oppover. Inkluderer minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant med et ravfarget fossil, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts og Dr. Henry Wu som barn kan skape spennende fortellinger med. Inkluderer enkle, illustrerte instruksjoner som gjør at selv LEGO® nybegynnere kan bygge modellene og føle mestring. Dinosaur-action! Det finnes LEGO Jurassic World byggeleker for fans i alle aldre. De inkluderer dinosaurfigurer, populære minifigurer, kule kjøretøy og mye mer og egner seg perfekt både til lek og utstilling.

Generelt
Artikkelnummer5702016913552
Leverandørens artikkelnummer76949
Forpakningsmål
Bruttovekt1.478 kg
Høyde37.8 cm
Lengde48 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76949 Giganotosaurus og Therizinosaurus angriper

Art nr: 5702016913552
1 69900
    Butikklager:
    Ikke på lager i noen butikker
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.