• 436 deler
  • Alder: Fra 6+

Et gøyalt lekesett med flere modeller og mange funksjoner og detaljer. Perfekt for barn og fans av LEGO® City Adventures TV-serien fra seks år og oppover.

Duke DeTain og Gracie Goodhart frakter en skurk om bord i det mobile kommandosenteret når Snake Rattler plutselig dekker frontruta deres med egg ved hjelp av den spesialkonstruerte egg-hengerens sin. Etterpå drar han løs fangecelle-veggen og stikker av med kompanjongen sin! Få politidronen på vingene, start opp ATV-en og ta opp jakten på de sleipe skurkene før de forsvinner for godt.

 

Med LEGO City Mobilt kommandosenter (60315) kan barn finne på sine egne fortellinger inspirert av LEGO® City Adventures TV-serien. Settet er fullt av tøffe funksjoner, spennende detaljer og kule kjøretøy, inkludert politiets pickup med henger som rommer en fangecelle, en drone og en ATV, samt skurkenes traktor med eggskytende henger. Det er bare å legge til minifigurer av Duke DeTain, Gracie Goodhart og Snake Rattler så er det duket for gøyal lek! Designet for barn fra seks år og oppover LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere hver modell fra alle vinkler mens de bygger. LEGO Citys inspirerende verden LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161907
Leverandørens artikkelnummer60315
Forpakningsmål
Bruttovekt0.785 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Police 60315 Mobilt kommandosenter

Art nr: 5702017161907
49900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.