• 57 deler
  • Alder: Fra 4+

Med dette NINJAGO® kampsettet kan du vise små barn hvor morsomt det er å bygge med LEGO® klosser. Settet inneholder en robotleke og to minifigurer og passer for barn fra fire år og oppover.

Lekesettet Lloyds ninja-robot (71757) hjelper barn fra fire år å utvikle byggeferdighetene sine.

Det inneholder en bevegelig robotleke med ninja-cockpit, to store sverd og to minifigurer. LEGO® begynnersett som inspirerer små barn til å bygge Dette ninja-lekesettet er designet for å gi barn fra fireårsalderen en morsom bygge- og lekeopplevelse.

Esken inneholder flere klosseposer, som hver inneholder klosser til en byggbar modell og figur. I tillegg følger det med en startkloss som gir barn et delvis ferdigbygget utgangspunkt som får byggingen raskt i gang. Digital moro for hele familien Lekesettet inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gir små barn og familiene deres en enda bedre opplevelse.

Instruksjonene finner du i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og appen inneholder verktøy for zooming og rotering som lar barn visualisere modellen mens de bygger den. De kan også lagre fremdriften sin i appen.

Generelt
Artikkelnummer5702017151618
Leverandørens artikkelnummer71757
Forpakningsmål
Bruttovekt0.14 kg
Høyde14.1 cm
Lengde19.1 cm
Bredde4.6 cm
Lego
SerieLEGO® NINJAGO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® NINJAGO® 71757 Lloyds ninjarobot

Art nr: 5702017151618
11900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.