LEGO® City Great Vehicles 60322 Racerbil

  Art nr: 5702017117102
  Bilinteresserte barn fra fire år og oppover vil elske dette LEGO® City lekesettet med racerbil i F1-stil og minifigurer...
   Andre butikker:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Bilinteresserte barn fra fire år og oppover vil elske dette LEGO® City lekesettet med racerbil i F1-stil og minifigurer av en mekaniker og en sjåfør.

   Dra til racerbanen for å konkurrere i høy fart med denne superkule racerbilen. Finn fram hjelmen, sett deg bak rattet og kjør bilen fram til startstreken. Tid for pit-stopp? Det går bra! Hjelp mekanikeren å gjøre de nødvendige reparasjonene, og kjør deretter ut på banen igjen, klar til å sette nye rekorder og ta vinnerpokalen med hjem!

   Med lekesettet LEGO® City Racerbil (60322) kan du gi barn en hel verden full av fart og spenning. Settet inkluderer en racerbil i F1-stil, verktøy og en vinnerpokal. Med minifigurer av en mekaniker og en sjåfør er det duket for timevis med spennende billøp! Gøyal bygging for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette 4+-settet inkluderer en trykket byggveiledning med bilder og et LEGO startkloss-element – et ferdiglaget understell som barna har som utgangspunkt når de skal bygge. Settet inkluderer også digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som lar barn zoome, rotere og visualisere modellen fra alle vinkler mens de bygger. En morsom verden LEGO City Kule kjøretøy lekesett gir barn actionfylt lek med tøffe modeller som girer opp fantasien flere hakk. Barn kan utforske verden ved hjelp av lekescenarioer som gjenspeiler virkeligheten på en gøyal og spennende måte, og utforske land-, luft- og sjøgående fartøy.

   • 46 deler
   • Alder: Fra 6+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017117102
   Leverandørens artikkelnummer60322
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.1 kg
   Høyde4.8 cm
   Lengde15.8 cm
   Bredde14.2 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® City