LEGO® NINJAGO® 70689 Lloyds Spinjitzu-ninjaopplæring

  Art nr: 5702017151663
  Barn vil synes det er moro å kunne hjelpe ninjahelten sin med å finpusse Spinjitzu-ferdighetene sine med denne flotte NI...
   Fra butikk:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barn vil synes det er moro å kunne hjelpe ninjahelten sin med å finpusse Spinjitzu-ferdighetene sine med denne flotte NINJAGO® spinneleken.

   Nå kan barn hjelpe Lloyd med å trene opp Spinjitzu-ferdighetene sine med denne actionfylte lekespinneren. Plasser Lloyd i spinneren, trekk i utløsersnoren og se hvor fort han spinner rundt. Gi Lloyd nye utfordringer, og se om han klarer å unngå de tre brennende bombene. Det er din jobb å gjøre Lloyd klar til kamp!

    

   Med det gøyale og interaktive lekesettet Lloyds Spinjitzu-ninjaopplæring (70689) kan NINJAGO® fans fra seks år og oppover hjelpe helten sin å mestre Spinjitzu med en gøyal og interaktiv lekespinner. De får timevis med actionfylt rollelek, hvor de trener Lloyd med krevende utfordringer. Gå i spinn! Barn kan plassere Lloyd i spinnerleken, trekke i utløsersnoren og se på mens han spinner fort og prøver å unngå tre brennende bomber. I mars 2022 får Lloyd-minifiguren en helt ny og eksklusiv elementkraft-design. En gøyal digital opplevelse for byggere Lekesettet inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gir en enda bedre byggeopplevelse. Instruksjonene finner du i gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og appen inneholder verktøy for zooming og rotering som lar deg visualisere modellen mens du bygger. Du kan også lagre fremdriften din i appen.

   • 32 deler
   • Alder: Fra 6+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017151663
   Leverandørens artikkelnummer70689
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.1 kg
   Høyde4 cm
   Lengde24 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® NINJAGO®