LEGO® Technic 42134 Monster Jam™ Megalodon™

  Art nr: 5702017154916
  Dette engasjerende byggesettet for fans av monstertrucker, byr på to modeller i ett sett. LEGO® Technic Monster Jam™ Meg...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Dette engasjerende byggesettet for fans av monstertrucker, byr på to modeller i ett sett. LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ kan nemlig bygges om til en racerbil.

   LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ settet får barn en mektig opplevelse med en monstertruck i kombinasjon med den største haien verden noensinne har sett. Monstertrucken er inspirert av den utdødde haien megalodon og er klar til kamp! Gjennomfør imponerende hopp, og bruk pullback-funksjonen for å sende trucken av sted i full fart – akkurat som i virkeligheten. Etterpå kan monstertrucken bygges om til en racerbil som er inspirert av det mytologiske sjømonsteret Lusca.

   Utforsk en autentisk kopi av en Monster Jam™-fanfavoritt med dette LEGO® Technic Megalodon™ (42134) byggesettet med pullback-truck for barn fra sju år. Trucken har realistisk grafikk, autentiske farger og mange spennende detaljer. Pullback-action gir en fartsfylt lekeopplevelse for barna, som kan utføre kule actiontriks. Når monstertrucken kjører forover, beveger finnene seg, og de realistiske haitennene og digre dekkene gir timevis med gøyal og realistisk lek. Actionfylt 2-i-1-leke Når tiden er inne for nye utfordringer, kan denne 2-i-1-trucken bygges om til en Lusca-inspirert racerbil. Dette lave fartsmonsteret av en racerbil er inspirert av et mytologisk sjømonster, og er en kombinasjon av hai og blekksprut. Pullback-funksjonen gir fartsfylt lek. Inspirer morgendagens ingeniører De byggbare LEGO Technic kjøretøyene fungerer og ser ut som virkelighetens kjøretøy, og gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk.

   • 260 deler
   • Alder: Fra 7+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017154916
   Leverandørens artikkelnummer42134
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.42 kg
   Høyde9.2 cm
   Lengde26 cm
   Bredde14.4 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Technic

   Nyttige tips