• 317 deler
  • Alder: Fra 5+

Supergøyalt 5+-lekesett med skurkenes spesialkonstruerte isbil, et tøft innsatskjøretøy og to minifigurer fra LEGO® City Adventures TV-serien.

Kræsj! De iskalde skurkene Crook Ice og Crook Cream har revet minibanken løs fra sokkelen og er i ferd med å stikke av i den spesialkonstruerte isbilen sin! Få fart på LEGO® City politibetjenten i det tøffe innsatskjøretøyet sitt! Unngå iskulene som skytes ut av isbilens iskremkaster, og sett en stopper for skurkene ved hjelp av dekkfreseren! Heftig action venter på barn i LEGO City!

 

Med LEGO City Politijakt på isbilen (60314) kan barn gjenskape scener fra LEGO® City Adventures TV-serien. Settet inkluderer en spesialkonstruert isbil med iskremkaster og politiets innsatskjøretøy med dekkfreser. Det er bare å legge til to beryktede iskremskurker og politibetjent-minifigurer så er det duket for timevis med actionfylt lek. Designet for barn fra fem år LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161891
Leverandørens artikkelnummer60314
Forpakningsmål
Bruttovekt0.568 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde5.9 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Police 60314 Politijakt på isbilen

Art nr: 5702017161891
39900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.