LEGO® City Fire 60318 Brannhelikopter

  Art nr: 5702017161020
  Overrask små helter med spennende opplevelser med et tøft LEGO® City brannhelikopter. Et perfekt lekesett for barn fra f...
  Nettlager*:
  På lager (1-5)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Overrask små helter med spennende opplevelser med et tøft LEGO® City brannhelikopter. Et perfekt lekesett for barn fra fire år og oppover, som liker late som-lek.

  Hjelpes! Pølseselgeren er superstressa fordi søppelkassa hans står i fyr og flamme! Bli med LEGO® City brannkonstabelen om bord i det tøffe brannhelikopteret og fly av sted på spennende brannslokkingsoppdrag. Fly til brannstedet, og slokk brannen med brannslokningsapparatet. Når området er sikret, kan du ta deg en velfortjent pust i bakken med noe godt å spise ... hvis du liker brente pølser, da!

   

  Gi yngre barn muligheten til å oppleve LEGO® Citys spennende verden med lekesettet LEGO Brannhelikopter (60318), som inneholder et lekehelikopter med oppbevaringsrom, rotorer som går rundt, samt minifigurer av en brannkonstabel og en pølseselger. Med en søppelkasse, LEGO flammer og en brent pølse får barna timevis med fantasifull lek. Trykte og digitale byggeinstruksjoner Dette 4+-settet inkluderer trykket bildeveiledning og et LEGO startkloss-element – et ferdiglaget understell som barna har som utgangspunkt når de skal bygge helikopteret. I tillegg inkluderer settet en interaktiv, digital veiledning med verktøy for å zoome, rotere og visualisere modellen fra alle vinkler mens de bygger. Den digitale veiledningen er i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Barn utforsker verden gjennom lek LEGO City lekesett inneholder bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fartøy samt gøyale figurer som stimulerer barns fantasi og inspirerer dem til rollebasert frilek med utgangspunkt i hverdagshelter og situasjoner fra virkeligheten.

  • 53 deler
  • Alder: Fra 4+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017161020
  Leverandørens artikkelnummer60318
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.12 kg
  Høyde4.8 cm
  Lengde15.6 cm
  Bredde14.2 cm
  Lego
  Alder4+ år
  SerieLEGO® City