LEGO® Spidey 10783 Spider-Man i Doc Ocks laboratorium

  Art nr: 5702017150666
  Hjelp små nettskytere fra fire år og oppover med å bygge en morsom og actionfylt redningsaksjon der Spidey og hans forbr...
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Hjelp små nettskytere fra fire år og oppover med å bygge en morsom og actionfylt redningsaksjon der Spidey og hans forbryterbekjempende gjeng redder dagen.

  Kaller alle nettskytere! Sving i aksjon for å redde Spidey sin robotedderkopp Trace-E fra klørne til Doc Ock. Dra til laboratoriet med Spidey i Spidey-bilen. Unngå laserstrålene fra den skumle roboten til Doc Ock. Sving deg unna klørne til robotarmen. Frigjør Trace-E fra cellen mens Ghost-Spider skyter en rosa nett for å fange Doc Ock og monsterroboten.

  Kjenner du noen små nettskytere som bare elsker Spider-Man?
  Overrask dem med byggeleken LEGO® Marvel Spidey og de fantastiske vennene hans Spider-Man i Doc Ocks laboratorium (10783) som er inspirert av den nye TV-serien om Spider-Man fra Marvel Studios.

  Dette lekesettet er stappfullt av tilbehør og inneholder et kjøretøy for Spider-Man, en scene fra Doc Ocks laboratorium og roboter, i tillegg til tre minifigurer. Barn fra fire år og oppover kan rollespille sine egne spennende redningsaksjoner mens de bekjemper Doc Ock for å redde Spidey sin robotedderkopp. Enkel bygging I tillegg til å være fullstappet med actionfylt lek, så hjelper disse LEGO settene i 4+-serien unge superhelter med å bygge. Settene inneholder et enkelt fundament som gjør at byggingen går raskere. Hver pose med klosser inneholder en figur og en modell, slik at de unge superheltene kan leke når som helst. Disse settene for barn fra fire år og oppover er også en god anledning for voksne å ta del i byggeprosessen sammen med barna. Men hvis de voksne ikke er kjent med LEGO bygging, kan barna ta over kontrollen, siden disse LEGO Marvel gavene inneholder enkle bildeinstruksjoner som også passer perfekt for barn som ennå ikke har lært å lese.

  • 131 deler
  • Alder: Fra 4+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017150666
  Leverandørens artikkelnummer10783
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.4 kg
  Høyde6.2 cm
  Lengde26 cm
  Bredde19.2 cm
  Lego
  Alder4+ år
  SerieLEGO® Marvel Super Heroes