LEGO® City Stunt 60333 Badekarsykkel

  Art nr: 5702017161952
  Barn kan utføre gøyale stunt med denne svinghjuldrevne badekarsykkelen, badeanden, snorkelen og en minifigur fra Stuntz-...
  Nettlager*:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Barn kan utføre gøyale stunt med denne svinghjuldrevne badekarsykkelen, badeanden, snorkelen og en minifigur fra Stuntz-teamet.

  Finn fram redningsvesten, snorkelen og badeanda, og bli med Såpe-Simon med sin badekarsykkel på gøyal LEGO® City Stuntz action. Aktiver svinghjulet, og la den spektakulære badekarsykkelen fly av sted ut fra rampen i heftige hopp og lattervekkende luftmanøvre. Denne eksentriske Stuntz-bikeren med sitt høytflygende badekar kommer definitivt til å vekke oppsikt på neste stuntshow!

  Gir opp barnas lek med lekesettet LEGO® City Badekarsykkel (60333) som inkluderer en svinghjuldrevet badekarmotorsykkel barn kan utføre kule stunt med. Lag høytflygende stuntshow med LEGO City Stuntz-figuren Såpe-Simon og badeanda, snorkelen og redningsvesten hans! Leker for barn fra fem år Dette stuntsykkel-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barn hvordan de kan ha det moro med å bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barna er stjernene i showet! LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som stimulerer til realistisk rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek.

  • 14 deler
  • Alder: Fra 5+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017161952
  Leverandørens artikkelnummer60333
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.04 kg
  Høyde4.8 cm
  Lengde12.4 cm
  Bredde9.2 cm
  Lego
  Alder4+ år
  SerieLEGO® City