LEGO® City Stunt 60339 Stuntarena med to looper

  Art nr: 5702017162089
  Lag et show for byens innbyggere med det actionfylte lekesettet LEGO® City Stuntarena med to looper, som er fullt av kul...
   Andre butikker:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Lag et show for byens innbyggere med det actionfylte lekesettet LEGO® City Stuntarena med to looper, som er fullt av kule rekvisitter og utstyr til actionfylte stunt!

   Besøk stuntarenaen med to looper for å oppleve et spektakulært og actionfylt stuntshow! Aktiver den svinghjuldrevne sykkelen, og send den opp rampen i full fart så den flyr over monstertrucken og gjennom flammeveggen! Ta loopen, og unngå den glefsende slangekjeften med en tøff wheelie! Tross tyngdekraften enda en gang for å skape en perfekt avslutning som antenner flammeloopen. I LEGO® City får publikum spennende Stuntz action.

   Lekesettet LEGO® City Stuntarena med to looper (60339) er fullt av funksjoner, inkludert to svinghjuldrevne stuntsykler og en monstertruck med rampe som kan brukes i ekte stunt. Inkluderer også arenarekvisitter som flammevegg, en loop med glefsende slange og en flammeloop samt masse kult tilbehør. Med sju minifigurer, inkludert to stuntbikere, er alt klart for spektakulære oppvisninger og konkurranser. Bygge- og lekemoro for barn fra sju år og oppover Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner til hver modell, som viser barn hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barn er stjernene i showet! LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer for gøyal rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow.

   • 598 deler
   • Alder: Fra 7+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017162089
   Leverandørens artikkelnummer60339
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.46 kg
   Høyde8.6 cm
   Lengde58 cm
   Bredde37.2 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® City