• 598 deler
 • Alder: Fra 7+

Lag et show for byens innbyggere med det actionfylte lekesettet LEGO® City Stuntarena med to looper, som er fullt av kule rekvisitter og utstyr til actionfylte stunt!

Besøk stuntarenaen med to looper for å oppleve et spektakulært og actionfylt stuntshow! Aktiver den svinghjuldrevne sykkelen, og send den opp rampen i full fart så den flyr over monstertrucken og gjennom flammeveggen! Ta loopen, og unngå den glefsende slangekjeften med en tøff wheelie! Tross tyngdekraften enda en gang for å skape en perfekt avslutning som antenner flammeloopen. I LEGO® City får publikum spennende Stuntz action.

Lekesettet LEGO® City Stuntarena med to looper (60339) er fullt av funksjoner, inkludert to svinghjuldrevne stuntsykler og en monstertruck med rampe som kan brukes i ekte stunt. Inkluderer også arenarekvisitter som flammevegg, en loop med glefsende slange og en flammeloop samt masse kult tilbehør. Med sju minifigurer, inkludert to stuntbikere, er alt klart for spektakulære oppvisninger og konkurranser. Bygge- og lekemoro for barn fra sju år og oppover Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner til hver modell, som viser barn hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barn er stjernene i showet! LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer for gøyal rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow.

Generelt
Artikkelnummer5702017162089
Leverandørens artikkelnummer60339
Forpakningsmål
Bruttovekt1.424 kg
Høyde37.8 cm
Lengde58.2 cm
Bredde8.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60339 Stuntarena med to looper

Art nr: 5702017162089
1 69900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.