LEGO® City Missions 60353 Redning av ville dyr i naturen

  Art nr: 5702017189741
  Overrask barn med en interaktiv lekeopplevelse, hvor de kan spille hovedrollen i digitale historier og bruke ekte LEGO®...
  Nettlager*:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Overrask barn med en interaktiv lekeopplevelse, hvor de kan spille hovedrollen i digitale historier og bruke ekte LEGO® klosser for å gjennomføre skjermbaserte oppdrag.

  Opplev en fantastisk verden full av interaktive eventyr med LEGO® City Missions! Gå vekk fra byggeinstruksjonene, og legg ut på spennende dyreredningsoppdrag! Møt gøyale figurer på skjermen, tilpass bilen så den kan brukes i gøyale utfordringer og spennende digitale historier. Hva vil du bygge for å bli dagens helt?

   

  Gi barn en interaktiv lekeopplevelse, hvor de kan spille hovedrollen i spennende, digitale historier og bruke ekte LEGO® klosser for å løse skjermbaserte oppdrag. Lekesettet LEGO City Redning av ville dyr i naturen (60353) inkluderer en redningsbil, tre minifigurer, figurer av en krokodilleunge, panterunge, frosk, hare og ugle samt mange LEGO deler som brukes for å løse spennende historiebaserte byggeutfordringer. Last ned gratisappen Lekesettet LEGO City Redning av ville dyr i naturen for barn fra seks år, krever bruk av mobil eller nettbrett med gratisappen LEGO Building Instructions. Kreativ rollelek for barn Barn kan påta seg rollen som helt, og delta i actionfylte oppdrag med LEGO City Missions lekesett. Settene styrker barns kreativitet og problemløsingsferdigheter når de samhandler med populære figurer på skjermen og løser instruksjonsløse, fysiske byggeutfordringer!

  • 246 deler
  • Alder: Fra 6+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017189741
  Leverandørens artikkelnummer60353
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.42 kg
  Høyde5.8 cm
  Lengde28.2 cm
  Bredde25.8 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® City