LEGO® City Farm 60346 Låve og gårdsdyr

  Art nr: 5702017161723
  Barn som liker bondegårdsdyr, vil elske dette 4+-lekesettet som inneholder låve, traktor, mange gøyale funksjoner, søte...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barn som liker bondegårdsdyr, vil elske dette 4+-lekesettet som inneholder låve, traktor, mange gøyale funksjoner, søte dyr og fire minifigurer.

   Gå ut til LEGO® City låven, hvor du kan passe på og stelle en sau, et lam, en gris, en grisunge og en ku. med vannslangen kan du spyle både dyrene og fjøset rent! Dyrk grønnsaker i drivhuset, hjelp bonden med å få høyet opp på høyloftet og bruk vinsjen for å heise opp utstyr fra traktortilhengeren. Du kan glede deg til mange morsomme eventyr med kule figurer som Peach fra LEGO City Adventures TV-serien!

    

   Gi barn gøyale bondegårdseventyr med lekesettet LEGO® City Låve og gårdsdyr (60346), som inneholder låve med fungerende vinsj, en tøff traktor med tilhenger, et drivhus og mange søte gårdsdyr. Settet passer perfekt til selvstendig lek og lek sammen med venner og familie. Det inneholder fire minifigurer, inkluderer Peach fra LEGO City TV-serien. Laget for barn fra fire år Dette 4+-byggesettet inkluderer en bildebasert byggeveiledning og et LEGO startklosselement som gjør det lettere å begynne å bygge. Settet inkluderer også gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Med denne interaktive veiledningen kan barn zoome, rotere og visualisere hver modell fra alle vinkler mens de bygger. Et sett for lek og læring LEGO City bondegårdssett gir barn uendelig mange muligheter for frilek med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

   • 230 deler
   • Alder: Fra 4+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161723
   Leverandørens artikkelnummer60346
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.78 kg
   Høyde7 cm
   Lengde38 cm
   Bredde26 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City

   Nyttige tips