LEGO® NINJAGO® 71768 Jays gulldrage-motorsykkel

  Art nr: 5702017152004
  Med dette lekesettet med to minifigurer og en spektakulær motorsykkel får barn alt de trenger for å gjenskape actionfylt...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med dette lekesettet med to minifigurer og en spektakulær motorsykkel får barn alt de trenger for å gjenskape actionfylte scener fra TV-serien NINJAGO®: Crystallized.

   Kjør deg til kamp på Jays gulldrage-motorsykkel! Pass deg for den farlige krystalledderkoppen og den kampklare Vengestone-krigeren med sverd. Gå til motangrep på Jays superkule gulldrage-motorsykkel for å ta tilbake Jays elementvåpen. Dere må samarbeide for at det gode skal vinne over det onde, slik at NINJAGO® by forbli fri!

    

   Lekesettet LEGO® NINJAGO® Jays gulldrage-motorsykkel (71768) har alt ninja-fans fra sju år trenger for å gjenskape spennende scener fra TV-serien NINJAGO: Crystallized. NINJAGO lekemotorsykkelen er utstyrt med gulldragehode med bevegelig munn og gullfargede sidepaneler. Et byggesett som ninja-fans vil elske Ninja-kjøretøysettet inkluderer minifigurer av Gulldrage-Jay, med gullnunchuck-elementvåpenet som gjør ham enda sterkere, og et par gulldragevinger med pigger, og en Vengestone-kriger med sverd og krystalledderkopp. Barn kan iscenesette spennende eventyr med Gulldrage-Jay som forsvarer NINJAGO by mot fiendens angrep. Gi barn en ny og spennende verden med samlerleker! NINJAGO leker inspirerer barn til å legge vekk skjermene sine og tre inn i en spennende verden full av fantasi og action. Der kan de bli med ninja-heltene sine og kjempe mot ondskapens krefter med en fantastisk samling lekesett som inkluderer roboter, biler, jetfly, drager og templer.

   • 137 deler
   • Alder: Fra 7+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152004
   Leverandørens artikkelnummer71768
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.24 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26.4 cm
   Bredde14 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® NINJAGO®