• 137 deler
 • Alder: Fra 7+

Med dette lekesettet med to minifigurer og en spektakulær motorsykkel får barn alt de trenger for å gjenskape actionfylte scener fra TV-serien NINJAGO®: Crystallized.

Kjør deg til kamp på Jays gulldrage-motorsykkel! Pass deg for den farlige krystalledderkoppen og den kampklare Vengestone-krigeren med sverd. Gå til motangrep på Jays superkule gulldrage-motorsykkel for å ta tilbake Jays elementvåpen. Dere må samarbeide for at det gode skal vinne over det onde, slik at NINJAGO® by forbli fri!

 

Lekesettet LEGO® NINJAGO® Jays gulldrage-motorsykkel (71768) har alt ninja-fans fra sju år trenger for å gjenskape spennende scener fra TV-serien NINJAGO: Crystallized. NINJAGO lekemotorsykkelen er utstyrt med gulldragehode med bevegelig munn og gullfargede sidepaneler. Et byggesett som ninja-fans vil elske Ninja-kjøretøysettet inkluderer minifigurer av Gulldrage-Jay, med gullnunchuck-elementvåpenet som gjør ham enda sterkere, og et par gulldragevinger med pigger, og en Vengestone-kriger med sverd og krystalledderkopp. Barn kan iscenesette spennende eventyr med Gulldrage-Jay som forsvarer NINJAGO by mot fiendens angrep. Gi barn en ny og spennende verden med samlerleker! NINJAGO leker inspirerer barn til å legge vekk skjermene sine og tre inn i en spennende verden full av fantasi og action. Der kan de bli med ninja-heltene sine og kjempe mot ondskapens krefter med en fantastisk samling lekesett som inkluderer roboter, biler, jetfly, drager og templer.

Generelt
Artikkelnummer5702017152004
Leverandørens artikkelnummer71768
Forpakningsmål
Bruttovekt0.23 kg
Høyde14.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde26.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® NINJAGO® 71768 Jays gulldrage-motorsykkel

Art nr: 5702017152004
24900
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.