• 354 deler
  • Alder: Fra 6+

La barn oppleve det gøyale LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Peach, som inneholder en interaktiv LEGO® Peach™ figur.

Bli med LEGO® Peach™! Gi prinsessen en rød frukt for å se hvordan hun reagerer. Test ut husken, eller lag en fruktgave for å gi den til en annen figur. Kast Lava Bubble for å vippe Lemmy ned fra tårnet. Hopp på den flygende spørsmålstegnklossen, og si «hei» til Yellow Toad på vei mot målstangen! Koble LEGO Peach sammen med en venns LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ figur for å tjene bonusmynter sammen!

La barn oppleve det interaktive LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Peach (71403). Settet inneholder en LEGO Peach™ figur som gir umiddelbar og uttrykksfull respons via en LCD-skjerm og høyttaler. LEGO Peach kan kobles til LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene følger ikke med) via Bluetooth så man kan få bonusmynter ved å samarbeide. Fruktig lek Ha det gøy med å lage gaveutfordringer og kaste Lava Bubble for å vippe Lemmy ned fra tårnet. Få digitale mynter ved å hjelpe LEGO Peach på husken og ved å samhandle med Yellow Toad. Den flyvende spørsmålstegnklossen gir deg også belønninger. Den røde frukten i settet kan «spises» av LEGO Peach, noe som gjør henne glad og gir deg ekstra mynter. Frukten kan også gis i gave til Yellow Toad eller en annen interaktiv figur (følger ikke med). LEGO Super Mario appen inkluderer byggeinstruksjoner. Grenseløs kreativitet Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett kan barn samle på, utvide, bygge om og skape unike baner.

Generelt
Artikkelnummer5702017155234
Leverandørens artikkelnummer71403
Forpakningsmål
Bruttovekt0.447 kg
Høyde26.2 cm
Lengde9 cm
Bredde31.7 cm
Lego
Alder6-8 år
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Super Mario™ 71403 Startbanen På eventyr med Peach

Art nr: 5702017155234
79900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.