LEGO® Gabby`s Dollhouse Muffins-moro på kjøkkenet 10785

  Art nr: 5702017424095
  LEGO® Muffins-moro på kjøkkenet 10785. Byggelekesett for fans av TV-serien Gabbys dukkehus fra DreamWorks Animation. Lit...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   LEGO® Muffins-moro på kjøkkenet 10785. Byggelekesett for fans av TV-serien Gabbys dukkehus fra DreamWorks Animation. Lite lekekjøkken med bakebolle, komfyr og en kjempestor, dekorerbar cupcake. Passer som gave til barn fra fire år (58 deler)

   Overrask fans av TV-serien Gabbys dukkehus fra DreamWorks Animation med settet LEGO® Muffins-moro på kjøkkenet (10785), som inneholder gøyale figurer og tilbehør for barn fra fire år. Kreativ baking på Gabbys kjøkken Barn får bli med Gabby og Cakey på lek og moro på kjøkkenet. Her er det både kjøkkenmaskin og ingredienser som pisket krem, frukt og sjokolade, samt en kokkekatt-komfyr. Den store kaken i flere etasjer har en topp som kan dreie rundt, og som barn kan dekorere med godsaker som glasur, frukt, sjokolade og to gullstjerner. Med en kakeform-startkloss kommer barna raskt i gang med den kreative byggeprosessen. Når leken er ferdig, kan alt tilbehøret oppbevares inni den store kaken til neste gang. Esken inneholder en fargerik bildeveiledning, og LEGO Builder appen inneholder intuitive verktøy for zooming og rotering. Gøyal lek for hele familien 4+-sett passer perfekt for voksne som ønsker å delta i gøyal byggelek sammen med barn, enten de er erfarne LEGO byggere eller aldri har bygget med LEGO klosser før.

   • 58 deler
   • Alder: Fra 4+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017424095
   Leverandørens artikkelnummer10785
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.12 kg
   Høyde14 cm
   Lengde15.6 cm
   Bredde5 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Gabbys Dollhouse