LEGO® Star Wars™ Opprørsbase på Yavin 4, 75365

  Art nr: 5702017421469
  Slutt deg til opprørsheltene ved opprørsbasen på Yavin 4! Planlegg neste angrep i kommandorommet, og vis pilotene et ka...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Slutt deg til opprørsheltene ved opprørsbasen på Yavin 4! Planlegg neste angrep i kommandorommet, og vis pilotene et kart over Dødsstjernen i brifingrommet. Men pass deg for fiendtlige angrep, og stå klar til å avfyre knotteskyterne! Bruk servicevognen i klargjøringen av Y-wing-jageren, og fly deretter ut på tokt. Når du vender seierrik tilbake, vil du bli belønnet med en medalje!

   Gjenskap minneverdige øyeblikk fra Star Wars: Et nytt håp med den klossebygde LEGO® modellen av opprørsbasen på Yavin 4 (75365) for barn fra åtte år. Settet inkluderer et detaljert kommandorom, et brifingrom for piloter, en scene for medaljeseremonier, to roterende knotteskytere, et byggbart tre med hevbart vakttårn, en Y-wing med to fjærbelastede skytere samt en servicevogn. Gjenopplev klassiske scener med 12 LEGO Star Wars™ figurer, inkludert en LEGO minifigur av Garven Dreis (Red Leader) fraaugust 2023 og en LEGO figur av en R2-BHD-droide. Settet inkluderer også kjente våpen og tilbehør som medaljer til Luke Skywalker og Han Solo.

   Bygg sammen
   Dette modulære settet er perfekt for alle som vil bygge sammen med venner og familie, og den kreative opplevelsen blir enda bedre med LEGO Builder appen, som inneholder verktøy for zooming og rotering, sporing av framdrift og lagring av sett.

   Gaveidé
   Denne actionfylte byggeleken er en del av en større serie med LEGO Star Wars sett og passer godt som gave til familie eller venner som liker den klassiske Star Wars sagaen.

   • 1066 deler
   • Alder: 8+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017421469
   Leverandørens artikkelnummer75365
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.32 kg
   Høyde37.8 cm
   Lengde7.05 cm
   Bredde48 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Star Wars™