LEGO® Friends Heste- og ponnihenger 42634

  Art nr: 5702017568782
  Med lekesettet LEGO® Friends Heste- og ponnihenger (42634) får jenter, gutter og barn fra fire år timevis med kreativ le...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med lekesettet LEGO® Friends Heste- og ponnihenger (42634) får jenter, gutter og barn fra fire år timevis med kreativ lek. Barn med sans for late som-lek, kan bygge bilen og hengeren først og deretter finne på gøyale eventyr med vennene Liann og Zoya.
   Dette kreative dyresettet for barn inkluderer en hest til Liann og en ponni til Zoya samt leketilbehør som inspirerer barn til gøyal rollelek. Barn kan hjelpe figurene med å strigle dyrene og gjøre dem klar til ridetur. I skogen finner de et veltet tre som kan fungere som hinder som hesten og ponnien kan hoppe over. Etter en gøyal dag med riding kan vennene belønne hestene med en deilig gulrot.
   LEGO 4+ lekesett er laget for å gi barn en gøyal byggeopplevelse med byggeklosser. Settene inkluderer en startkloss som fungerer som et nyttig utgangspunkt for scenarioet som barnet skal bygge. I tillegg får du og barnet ditt et intuitivt byggeeventyr med LEGO Builder appen, hvor dere kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore framdriften deres.

   Liann og Zoya skal på ridetur. Først må de få hesten og ponnien opp på hengeren, og så kan de kjøre til skogen. Når de kommer fram, strigler de hestene og klargjør dem til rideturen. På turen støter de på et veltet tre og bruker det som et hinder som hesten og ponnien kan hoppe over. Etter en gøyal dag i skogen kan vennene belønne hestene med en deilig gulrot.

   • 105 deler
   • Alder: 4+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017568782
   Leverandørens artikkelnummer42634
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.24 kg
   Høyde4.6 cm
   Lengde20.4 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Friends