• Plass til 24 planter
 • Mål (LxBxH) 64,5x17,5x44 cm
 • Kobles til app som vil være din private gartner
 • Allsidig: plant frø eller pre-potte planter

Alle kan være en vellykket gartner hele året. Med Tregren T serien kan du dyrke nesten hvilken som helst plante, urter, salat, chili, tomater, jordbær og blomster (til og med orkideer). T12 er den største kjøkkenhagen/minidrivhuset i T-serien. Denne har plass til opptil 24 Tregren frø pods.

Tregren kjøkkenhage/minidrivhus kan dyrke hvilken som helst plante fra frø eller fortsette å dyrke pre-potteplanter - og den krever liten plass! Denne får du plass til på kjøkkenbenken, men kan også brukes utendørs.

Den er lett å starte, enkel å vedlikeholde og garanterer et godt resultat takket være Active Growing Technology™ og Smart Gardener app.

Programvaren inneholder innstillinger som justerer lyset, bevanningen og næringstilføring for å passe på plantene du dyrker fram i kjøkkenhagen din. Du kan kan kobles til Tregrens Smart Gardener-app der du bare velger vekstprogrammet som vil optimalisere veksten av plantene. Smart Gardener-appen sørger for at plantene dine vokser og blomstrer. Appen styrer lyset, vanningen og næringsstoffene. Og det vil også minne deg på når du trenger å tilsette vann og næringsstoffer.

Mål (LxBxH) 64,5x17,5x44 cm.

Medfølgende tilbehør:
Plantelys
Vertikal arm for lampen (2st)
Pumpe
Vanntank
Beholder
Strømledning
2 næringsposer
Bruksanvisning

Generelt
Artikkelnummer6430058280385
Leverandørens artikkelnummerT12WHITE
Forpakningsmål
Bruttovekt2.9 kg
Høyde23 cm
Lengde66 cm
Bredde18 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tregren kjøkkenhage/minidrivhus T12, hvit

Art nr: 6430058280385
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: