LEGO® City Stunt 60333 Badekarsykkel

  Art nr: 5702017161952
  Barn kan utføre gøyale stunt med denne svinghjuldrevne badekarsykkelen, badeanden, snorkelen og en minifigur fra Stuntz-...
   Andre butikker:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barn kan utføre gøyale stunt med denne svinghjuldrevne badekarsykkelen, badeanden, snorkelen og en minifigur fra Stuntz-teamet.

   Finn fram redningsvesten, snorkelen og badeanda, og bli med Såpe-Simon med sin badekarsykkel på gøyal LEGO® City Stuntz action. Aktiver svinghjulet, og la den spektakulære badekarsykkelen fly av sted ut fra rampen i heftige hopp og lattervekkende luftmanøvre. Denne eksentriske Stuntz-bikeren med sitt høytflygende badekar kommer definitivt til å vekke oppsikt på neste stuntshow!

   Gir opp barnas lek med lekesettet LEGO® City Badekarsykkel (60333) som inkluderer en svinghjuldrevet badekarmotorsykkel barn kan utføre kule stunt med. Lag høytflygende stuntshow med LEGO City Stuntz-figuren Såpe-Simon og badeanda, snorkelen og redningsvesten hans! Leker for barn fra fem år Dette stuntsykkel-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barn hvordan de kan ha det moro med å bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barna er stjernene i showet! LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som stimulerer til realistisk rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek.

   • 14 deler
   • Alder: Fra 5+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161952
   Leverandørens artikkelnummer60333
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.04 kg
   Høyde4.8 cm
   Lengde12.4 cm
   Bredde9.2 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City