• 14 deler
 • Alder: Fra 5+

Barn kan utføre gøyale stunt med denne svinghjuldrevne badekarsykkelen, badeanden, snorkelen og en minifigur fra Stuntz-teamet.

Finn fram redningsvesten, snorkelen og badeanda, og bli med Såpe-Simon med sin badekarsykkel på gøyal LEGO® City Stuntz action. Aktiver svinghjulet, og la den spektakulære badekarsykkelen fly av sted ut fra rampen i heftige hopp og lattervekkende luftmanøvre. Denne eksentriske Stuntz-bikeren med sitt høytflygende badekar kommer definitivt til å vekke oppsikt på neste stuntshow!

Gir opp barnas lek med lekesettet LEGO® City Badekarsykkel (60333) som inkluderer en svinghjuldrevet badekarmotorsykkel barn kan utføre kule stunt med. Lag høytflygende stuntshow med LEGO City Stuntz-figuren Såpe-Simon og badeanda, snorkelen og redningsvesten hans! Leker for barn fra fem år Dette stuntsykkel-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barn hvordan de kan ha det moro med å bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barna er stjernene i showet! LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som stimulerer til realistisk rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161952
Leverandørens artikkelnummer60333
Forpakningsmål
Bruttovekt0.042 kg
Høyde12.2 cm
Lengde9.1 cm
Bredde4.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60333 Badekarsykkel

Art nr: 5702017161952
9900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.