LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans hus 10995

  Art nr: 5702017417783
  Gi dette gøyale byggesettet til barn som elsker nettskytende action og spenning basert på den populære Disney+ TV-serien...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gi dette gøyale byggesettet til barn som elsker nettskytende action og spenning basert på den populære Disney+ TV-serien Spidey og hans fantastiske venner. Førskolebarn kan leke at de er favorittkarakteren sin og rolleleke fortellinger i Peter Parkers gjenkjennelige blå hus. Ghost-Spider skyter ut et nett og svinger seg rundt lyktestolpen for å redde Bootsie, mens Spidey vanner planten sin og ser på at den vokser.

   Med LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans hus (10995) får superhelter fra to år actionfylt lek, hvor de kan ta på seg rollen som en av sine nettskytende helter. Barn kan hente inspirasjon fra Disney+ TV-serien og gjenskape scener fra serien med denne Spidey-gaven. De kan spinne et nett for å redde katten og vanne planten med lekekannen og få den til å vokse.

   Fysisk byggeleke for fantasifulle småbarn
   Lekesettet byr på masse underholdning for små Spider-Man-fans. Det inkluderer tre figurer av Spidey, Ghost-Spider og katten Bootsie, en plante som barn kan få til å vokse ved å bygge stilken lengre med klosser, et nettelement som lar figurene svinge seg rundt en lyktestolpe akkurat som i TV-serien, og vinduer som nysgjerrige fingre kan utforske.

   Leketid for hele familien
   LEGO DUPLO lekebyggesett inspirerer til førskolebarn til gøyal frilek og styrker barns uttrykksevne og læring gjennom lek. De lar dessuten foreldre oppleve viktige utviklingsøyeblikk i barnets liv gjennom felles bygging og lek.

   • 25 deler
   • Alder: Fra 2+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017417783
   Leverandørens artikkelnummer10995
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.34 kg
   Høyde7.8 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde22.4 cm
   Lego
   Alder1,5+ år
   SerieLEGO® DUPLO®