• Automatisk rengjøring av bassenget

Poolrobot for automatisk rengjøring av bassengets bunn og vegger.

"Poolrobot for automatisk rengjøring av bassengets bunn og vegger. Robotens Focus-Flow-suging konsentrerer all sugekraften til en effektiv rengjøringsbredde på 50 cm. Roboten og den ekstra store filterkurven er designet for svømmebasseng på inntil 10 x 5 meter med en dybde på maks. 2,5 meter. Inkl. ekstra engangsfilter til fine partikler ned til 50 micron.

Med Anti-Twist kabelsystem, som er et flytende dreieledd som sikrer et minimum av knuter på kabelen. Praktisk design med gjennomsiktig otpplokk, slik at man kan se når det er på tide å tømme filterkurven. Poolroboten rengjør både bunn og vegger og arbeider ekstra på vannlinjen, mens filterkurven samler opp partikler ned til 0,59 mm. Hvis det er mindre partikler i bassenget, kan et ekstra engangsfilter monters i kurven, og nå samler roboten opp partikler helt ned til 50 mikron. Et engangsfilter medfølger i esken. Roboten har en automatisk rengjøringssyklus på 2 timer, og deretter stopper den automatisk.

Siden bassengroboten ikke er utviklet for å rengjøre bassengets trapper og hjørner, anbefaler vi at du supplerer rengjøringen din med Spa & Pool Vacuum Cleaner Automatic (varenummer 1916). Den kan brukes til både rengjøring av hjørner og trapper i bassenget.
Garantiinformasjon:
Denne roboten er kun ment til privat bruk. Hvis maskinen brukes til forretningsmessig formål, er garantitiden 90 dager.

 

Spesifikasjoner
For rengjøring av gulv, vegger, vannlinje
Volt; 230 V + jord
Flytende kabel; 13 m
Maks. bassengstørrelse; 10 x 5 m, 2,5 m dybde
Overflater: vinyl, glassfiber, betong, fliser, mosaikk, maling, polyester.
Automatisk avstengning; ja
Styring via fjernkontroll; Nei
Intelligent navigasjon; Ja

Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Bassengrobot Scooby

Art nr: 5704841010543
5 99900
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.