Ooni Karu 16 pizzaovn

    Art nr: 5060568345451
    Ooni Karu 16 er en ved /kullfyrt pizzaovn med mulighet for å montere gassbrenner. Karu 16 har vedkammer bakerst i ovnen...
      Nettlager:
      På lager (+50)
      Butikklager:
      Ikke på lager i noen butikker

      Dine leveringsalternativer

      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Dokumenter, brosjyrer og manualer
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Ooni Karu 16 er en ved /kullfyrt pizzaovn med mulighet for å montere gassbrenner. Karu 16 har vedkammer bakerst i ovnen og all påfylling av brennstoff gjøres utenfra. Glassdør i front gjør hele stekeprosessen synlig. Digitalt termometer viser lufttemperaturen i ovnen. Karu 16 får en temperatur opp mot 500 grader i løpet av 15-20 minutter. Da stekes en Napolitansk pizza på kun 90 sekunder.

      Ooni Karu 16 har en flott utførelse i pulverlakkert karbonstål og er dobbeltisolert i hele ovnskroppen.

      Egenskaper

      • Vekt:23kg
      • Bredden på bakesteinen er 16", dvs 40cm
      • Tykkelse 2 cm.

      Døren er av glass med Viewflame-Technology som skal minimere sotdannelse på glasset under fyring med ren, tørr ved / kull. Da kan man følge hele stekeprosessen gjennom glasset. Brenselskammeret er bakerst i ovnen og ved /kull fylles på gjennom en luke bak på ovnen. Vedlengde 20-30 cm. Gassbrenner (ekstrautstyr, kjøpes separat) kan monteres ved å fjerne vedkammeret i ovnen og hekte gassbrenneren på to medfølgende skruer. Karu 16 har et digitalt termometer som måler lufttemperaturen i ovnen. Med sitt store ovnsrom og kontrollert temperatur kan ovnen også brukes til baking av brød etc.

      Praktisk bruk:
      Pizzaen må roteres underveis i stekingen for å få et jevnt stekeresultat. Dette gjøres med en pizzaspade i metall; enten ved å ta pizzaen ut på spaden og snu den med fingrene før den legges tilbake, eller ved bruk av en Turning Peel og rotere pizzaen mens den er inne i ovnen. En Ooni Pizzaovn kan brukes til mye mer enn pizza. Med Ooni støpejernspanner kan man steke kjøtt, fisk grønnsaker etc. og steke mindre bakverk som naan, pita etc.

      Vedlikehold:
      Bruk alltid beskyttelsestrekk når ovnen ikke er i bruk. Det bevarer farge og materalene i ovnen.

      • Vedkammer bakerst i ovnen, fylles utenfra
      • Stekeareal 40x 40 cm
      • 2 cm tykk bakestein i Coorderit. Porøs stein som absorberer og bevarer varme.
      • Gassbrenner kan kjøpes separat

      Brukermanual

      687600_5060568345451_.pdf
      Last ned / vis datablad
      687598_5060568345451_.pdf
      Last ned / vis datablad
      Generelt
      Artikkelnummer5060568345451
      Leverandørens artikkelnummerUU-P0E400
      Forpakningsmål
      Bruttovekt37.7 kg
      Høyde39 cm
      Lengde93 cm
      Bredde60 cm