Mill Silent Pro luftrenser

  Markevarelogo MILL
  Art nr: 7090019824288
  Mill Silent Pro luftrenser sikrer ren og sunn innendørs luftkvalitet for deg og din familie. Denne elegante stillegående...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Mill Silent Pro luftrenser sikrer ren og sunn innendørs luftkvalitet for deg og din familie. Denne elegante stillegående luftrenseren i skandinavisk design fjerner effektivt 99,97 % av alle partikler og skadelige gasser, inkludert pollen, mugg, sigarettrøyk, matlukt, bakterier og virus.

   Som navnet tilsier er den stillegående, slik at du kan nyte fordelene med ren luft uten forstyrrende støy. Smartfunksjonen gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt i vår brukervennlige Mill-app. Mill Silent Pro luftrenser passer til store rom (for eksempel en åpen stue/kjøkken løsning) opptil 115 m².

   Anbefalt av Asthma Allergy Nordic
   Mill Silent Pro anbefales av Asthma Allergy Nordic grunnet høy effektivitet kombinert med lavt støynivå. Dette er en Nordisk merking som skal gjøre det enklere for de med astma og allergi å velge produkter som er trygge og effektive. Det er utført spesifikke støy- og CADR-tester, samt en integritetsvurdering av produktene.
   Astma Allergy Nordics anbefaling for Mill Silent Pro gjelder viftenivå 2 for rom med et volum på 68,3 m3 (tilsvarer 28,5 m2 dersom takhøyden er 2,40 m).

   Ren luft på 10 minutter
   Mill Silent Pro renser luften din på mindre enn 10 minutter (romstørrelse <40 m2), og fjerner effektivt 99,97 % av alle skadelige partikler og gasser. clean air delivery rate (cadr) måler luftrenserens effektivitet basert volumet av luft som renses per minutt. jo høyere tall, desto mer ren luft leverer luftrenseren.>

   True HEPA13 filter medisinsk kvalitet, antibakterielt belegg og forfilter
   Luftrenseren er utstyrt med et av de mest avanserte filtrene på markedet. Forfilteret fjerner de største partiklene før luften strømmer inn i HEPA-filteret. True HEPA13-filteret medisinsk kvalitet fjerner 99,97 % av partikler, inkludert pollen, mugg, bakterier og virus. Den fjerner selv de minste partiklene (>0,3 mikron) som også er de mest skadelige. Det aktivt granulerte kullfilteret fjerner skadelige gasser og lukter, inkludert avgasser, sigarettrøyk og matlukt. Det antibakterielle belegget er den blå fargen på filteret, som unngår at bakteriene vokser inni enheten din.

   Stille som en lett bris
   Veldig ofte må man velge mellom effektivitet og støynivå. Med ledende teknologi har vi utviklet en luftrenser som gir høy effektivitet (høy CADR) og lavt støynivå (lav dB). Hver dB teller da dB-skalaen er logaritmisk. Det betyr at en luftrenser med 60 dB er ti ganger mer støyende enn en med 50 dB. På det laveste er dB-nivået så lavt som 18,5 dB, noe som er stillere enn en lett bris. Sov uforstyrret med god luftkvalitet.
   dB i normal-modus: 18,5-46. dB i boost-modus: 50,1.

   Reell statusindikator for filterbytte
   Statusindikatoren gir beskjed når filteret skal skiftes basert på volumet av partikler som er målt. Mange luftrensere gir beskjed om filterbytte basert på antall timer luftrenseren har vært i bruk. Mill sin statusindikator vil kun fortelle deg at du skal bytte filter når det faktisk er fullt. Dette sikrer daglig filtereffektivitet og mulige kostnadsbesparelser.

   Vedlikeholdsfri partikkelsensor
   Denne unike sensoren trenger ingen rengjøring sammenlignet med tradisjonelle sensorer. Dette vil unngå unøyaktige partikkelverdier og høyere viftehastighet enn nødvendig og vil sørge for at luftrenseren fungerer optimalt til enhver tid. Du unngår også strevet med å måtte rengjøre sensoren, da produktet fikser jobben for deg.

   Avansert partikkelsensor
   Den avanserte partikkelsensoren måler et bredt spekter av partikler (PM 1, PM 2,5, PM 10), selv de minste og mest skadelige partiklene så små som 0,3 mikron.
   PM 1: Virus (koronavirusstørrelse), avgasser (de mest skadelige)
   PM 2,5: Bakterier, sopp og mugg, sporer, pollen, tonerstøv
   PM 10: Pollen, støvpartikler

   Overvåk luftkvaliteten i Mill-appen
   Mill Silent Pro luftrenser har integrert WiFi, slik at du får full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt i Mill-appen. Dette gir deg muligheten til å se hvor mye luft som blir renset til enhver tid og hvilke partikler og gasser som finnes i hjemmet ditt. Luftrenseren kobles enkelt til WiFi via Bluetooth, uavhengig av hvilken type ruter du har.
   Følgende verdier overvåkes i Mill-appen: partikkel, luftfuktighet, temperatur, TVOC (giftstoffer & kjemikalier) og CO2.

   • Fjerner 99,97% av skadelige partikler og gasser
   • True HEPA 13 filter medisinsk kvalitet, antibakterielt belegg, forfilter og kullfilter
   • Svært effektiv (CADR 565 m³/t) og stillegående (dB 18,5-46)
   • Passer til store rom opptil 115 m².

   Brukermanual

   831127_7090019824288_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7090019824288
   Leverandørens artikkelnummerAPSILENT
   Forpakningsmål
   Bruttovekt8.5 kg
   Høyde65 cm
   Lengde41 cm
   Bredde38 cm