• PS4
 • Racing
 • Aldersgrense 3 år

Gjør klart spionutstyret ditt og kjør til seier i Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R! Ditt livs øyeblikk har kommet for å bli med Tony Toretto som Spy Racer i en racingturnering over hele verden - fra LA til Sahara-ørkenen og videre. Ta rollen som Spy Racer og kjemp mot den gjenopprettede kriminelle racingorganisasjonen, SH1FT3R. Bevis at du er den beste ved å kjøre på ulike baner med spennende spesialutstyr og hemmelige snarveier. Tilpass bilen din med unike skins og lås opp nye ferdigheter i spillet. Konkurrer i lokal flerspillermodus med en venn eller spill online med opptil 5 spillere. Om du noen gang har ønsket å bli en råtøff spion, da er Spy Racers noe for deg.

SH1FT3R er tilbake!
Den kriminelle racingorganisasjonen SH1FT3R har kommet tilbake, og de kjemper mot den ultimate premien - et usynlig, umulig å spore, høyteknologisk kjøretøy. Bli din foretrukne Spy Racer-karakter, som inkluderer Tony Toretto, Echo, Cisco og Layla Gray. Du kan til og med låse opp SH1FT3R-skurker i hurtigløp og online flerspiller, i verdensomspennende turneringer fulle av ødeleggelser, høye hastigheter og spennende hendelser.

Kjemp deg mot målstreken
Det tar mer enn hastighet for å finne denne utfordringen. Utstyrt med 15 spionvåpen inspirert av den originale Netflix-serien, må du sprenge deg forbi konkurrentene dine for å vinne.

Lokal og online flerspiller
Vis hele verden at du er den raskeste, kuleste og mest talentfulle sjåføren. Tilpass kjøretøyet ditt med opplåsbare skins og konkurrer mot motstandere online og AI-kontrollerte sjåfører, i tillegg til venner i lokal og online flerspillermodus.

Generelt
Artikkelnummer5060528035958
Leverandørens artikkelnummer4432FFSPY
Forpakningsmål
Bruttovekt10.2 kg
Høyde17 cm
Lengde2 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Fast & Furious Spy Racers: Rise of SH1FT3R for PS4

Art nr: 5060528035958
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips