Xplora XGO3 smartklokke

  Xplora XGO3 er en telefonklokke for barn som gir foreldre ekstra ro og gir barn muligheten til å være barn. Fullpakket m...
  Leverandør:
  På lager (6-20)
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Xplora XGO3 er en telefonklokke for barn som gir foreldre ekstra ro og gir barn muligheten til å være barn. Fullpakket med morsomme sportsfunksjoner, men også påminnelser for oppgaver og foreldrebestemt lokasjonsdeling, alt i et stilrent utseende.

  Xplora XGO3 telefonklokke for barn lar deg snakke med barnet ditt når som helst og tilbyr underholdende aktiviteter for å holde dem aktiv. Den kommer med en skritteller, GPS, WiFi og mobiltilkobling via 2G, 3G og 4G nettverk. Takket være de mange tilkoblingsmulighetene gjør Xplora-appen det enkelt å holde et øye med barnet ditt.

  Kommunikasjon
  Xplora XGO3 tilbyr et unikt system for å legge til kontakter som gir så mye sikkerhet som mulig. Koble smartklokken til smarttelefonen din via Xplora-appen og last opp opptil 50 pålitelige kontakter. Bare numrene som er registrert av verge vil kunne ringe barnets smartklokke. Smartklokken kan også lese tekstmeldinger og har en X-Talk-funksjon for å sende og motta talemeldinger og emojis.

  Lokasjonstjenester
  For å alltid sikre barnas sikkerhet, tilbyr Xplora XGO3 lokasjonssporing basert på GPS, WiFi eller mobildata for å gi deg nøyaktige data. Dette kommer godt med når barnet ditt har vært ute for lenge eller dere må finne hverandre på et arrangement. Du kan se barnets plassering via Xplora-appen. For å gi et ekstra lag med sikkerhet, kan du opprette trygge soner og sette opp varsler for når barnet ankommer eller forlater disse sonene.

  SOS-knapp
  Hvis noe skulle skje og den lille ikke er ved din side, kan de bare trykke på SOS-knappen og få øyeblikkelig kontakt med deg.

  Vanntett
  Ikke la det lekne designet lure deg. Takket være IP68-sertifisering tåler Xplora XGO3 hverdagslige eventyr, og støv eller vann er ingen fare.

  Morsomme funksjoner
  Xplora XGO2 tilbys i flere fargekombinasjoner, skreddersydd for å passe til barnets lekne natur. Den har en G-sensor for skrittelling og et spesielt skolemodus. For å hjelpe barnet ditt med å bli vant til å ha plikter, tilbyr også smartklokken påminnelser.

  Andre spesifikasjoner:

  • 1,3-tommers TFT-skjerm (oppløsning på 240 x 240 piksler)
  • Batteri: 850 mAh
  • WiFi
  • 2 MP-kamera
  • Forhåndsinstallert Nano Sim-kort
  • Smartklokke for barn med 1,3” touchskjerm
  • IP68-sertifisert
  • 2 MP-kamera, GPS, WiFi, talemeldinger og SOS-funksjon
  • Kompatibel med Xplora App
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7090048402143
  Leverandørens artikkelnummerE10082
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.198 kg
  Høyde3 cm
  Lengde26 cm
  Bredde7 cm