Hvorfor velge kunstig juletre?

  Green Worlds kunstige juletrær er så naturtro, at de kan være vanskelig å skille fra ekte trær.

  Kunstige juletrær har blitt svært populært i norske hjem de siste årene, og ikke uten grunn. Fordelene med å velge et kunstig juletre er mange!

  Obs har et bredt utvalg av kunstige juletrær og du finner noe for enhver smak. I sortimentet finnes naturtro juletrær i ulike former og fasonger: Smale modeller for deg med begrenset plass, tre med snødekte grener for deg som ønsker vinterstemning og modeller med og uten lys, slik at du selv kan velge ut fra eget behov. Noen utvalgte modeller har galvaniserte deler for utendørsbruk.

   

  Fordelene med kunstige juletrær

  1. Allergivennlig

  Kunstige juletrær er et naturlig valg dersom du har astma eller andre allergiplager.  Et ekte tre vil naturligvis inneha pollen, muggsopp og kan dessuten bringe med seg insekter som ofte bosetter seg i trestammen. Med et kunstig tre, slipper man insekter og pollen som kan være belastende for allergikere.

   

  frodig og tett BILLEDTEKST.jpg

  Frodig og tett: formstøpte PE-tips gjør at barnålene ser ekte og friske ut

   

  2. Enkelt vedlikehold

  Du slipper å vanne et kunstig tre, eller bekymre deg for om romtemperaturen er for kald eller for varm for treet. Som alt annet, vil støvtørking av grener og nåler være nødvendig etter en tid. Behandler man treet pent og lagrer det i esken, vil treet holde seg vakkert i mange år. Et kunstig tre gir deg muligheten til å forlenge jula, fordi treet aldri vil drysse eller bli brunt. Det er begrenset hvor lenge et ekte tre holder seg pent, selv med godt stell. Velger du et kunstig tre, slipper du å plukke barnåler i huset, lenge etter at julen er over.

   

  Drysser aldri_ BILLEDTEKST.jpg

  Drysser aldri: du slipper å vanne et kunstig juletre.

   

  3. Gjenbruk og økonomi

  Et kunstig juletre er en investering for mange år fremover. Treet blir en del av juletradisjonen og holder seg like fint år etter år. Det sparer også naturen for at trær hugges ned, før de skal kastes en måned senere. Kostnaden med et kunstig juletre fordeles på årene du skal bruke treet. Ved å kjøpe et kunstig juletre av god kvalitet, er dette en engangsinvestering som vil lønne seg over tid, sammenlignet med kjøp av friske natur trær hvert år.

   

  4. Enkel lagring

  Med mye å gjøre i julestria er det enkelt å sette frem et kunstig juletre. Når julen er over, er det lettvint å pakke treet ned. Man slipper jobben med å bære et ekte tre med brune greiner, ut på verandaen eller ned trappeoppgangen. Et kunstig tre kan lagres i esken det kom i frem til neste jul. Enda enklere er det om man benytter en tilpasset oppbevaringsbag, som du også får hos Obs.