Razer™ Basilisk V2 gamingmus

  Art nr: 8886419332732
  SPILL PÅ DIN MÅTE! -
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   SPILL PÅ DIN MÅTE!

   SPILL PÅ DIN MÅTE
   Glem hva andre sier – kjemp din egen spillestil med Razer Basilisk V2. Juster, veksle og juster ytelsen din med denne svært tilpassbare spillmusen, for å skape ditt helt eget merke av dominans som vil sette spor på slagmarken.

   11 PROGRAMMERBARE KNAPPER
   Ha et større arsenal av kommandoer for hånden ved å kartlegge favorittmakroene dine og sekundære funksjoner via Razer Synapse 3. I likhet med forgjengeren inkluderer Razer Basilisk V2 en signatur flerfunksjonspadle.

   RAZER™ HYPERSHIFT
   Få mest mulig ut av denne programmerbare musen ved å kartlegge de 11 knappene med Razer™ Hypershift – en avansert funksjon i Razer Synapse 3 som effektivt dobler museinngangene dine. Ved å trykke på en tast kan du veksle mellom en sekundær knappeprofil slik at du kan endre spillet ditt i farten.

   TILPASSET KONFIG
   Få et forsprang på tilpasningen din ved å bruke disse anbefalte knappekonfigurasjonene, optimalisert for flere spill.

   TILPASSERBAR SCROLLEHJUL MOTSTAND
   Razer Basilisk V2 kommer med en skive på undersiden som lar deg justere motstanden til rullehjulet til å være så jevn eller så taktil som du vil. Med dette nivået av personalisering på en spillmus, vil du kunne utføre kaninhopp, våpenvalg og andre rullehjulhandlinger mer nøyaktig.

   RAZER™ OPTISK MUSEBRYTER
   Ved å bruke en infrarød lysstråle for å registrere hvert klikk, aktiveres bryterne i denne optiske spillmusen med en bransjeledende responstid på 0,2 millisekunder. Fordi den ikke lenger krever tradisjonell fysisk kontakt, fjerner denne formen for aktivering behovet for debounce-forsinkelse og utløser aldri utilsiktede klikk, noe som gir deg tettere kontroll og feilfri utførelse.

   RAZER FOCUS+ OPTISK SENSOR
   Vår nye, forbedrede sensor har en bransjeledende 20 000 DPI med 99,6 % oppløsningsnøyaktighet, som sikrer at selv de fineste bevegelsene fra denne optiske spillmusen spores med konsistens. Utstyrt med intelligente funksjoner blir sensoren enda mer nøyaktig, noe som gir et akutt presisjonsnivå for spillvinnende hodeskudd.

   RAZER SPEEDFLEX-KABEL
   Razer Basilisk V2s kabel har større fleksibilitet og er designet for å produsere minimalt luftmotstand, slik at du kan utføre raskere, mer flytende sveip for en høyere grad av kontroll.

   AVANSERT MINNE OMBORD
   Lagre og lagre opptil 5 profilkonfigurasjoner i det innebygde minnet og ta med innstillingene dine hvor som helst – slik at du alltid er klar til å konkurrere med dine foretrukne kontroller.

   100 % PTFE MUSFØTTER
   Nyt glatte musebevegelser over alle overflater med museføtter laget av den reneste, høyeste karakteren av PTFE – et materiale som brukes til å belegge panner som ikke kleber.

   UTFORSK RAZER BASILISK-SERIEN
   Sammenlign Razer Basilisk V2 med resten av familien for å finne det perfekte nivået av tilpasning som passer dine spillbehov.

   Razer™ Basilisk V2 gamingmus:

   • + 11 programmerbare knapper
   • + Razer Focus +20K optisk sensor
   • + Tilpassbar rullehjulmotstand
   • + Razer optisk musebryter
   • + Razer Speedflex-kabel
   • + 5 innebygde minneprofiler
   • + 2.1 m USB kabel
   • + Tilpasset høyrehendte
   • Kablet gamingmus
   • Justèrbar DPI (800-20000)
   • 11 programmerbare knapper
   • Med RGB-belysning
   Generelt
   Artikkelnummer8886419332732
   Leverandørens artikkelnummer399116
   FargeSVART
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.24 kg
   Høyde6.8 cm
   Lengde18.4 cm
   Bredde12 cm