Deltaco PK95 gamingtastatur

  Art nr: 7333048053589
  Når du vil nyte den trådløse friheten i et kompakt og kraftig spilltastatur som gir deg god plass til å svinge musen men...
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Når du vil nyte den trådløse friheten i et kompakt og kraftig spilltastatur som gir deg god plass til å svinge musen mens du spiller. Dette tastaturet kombinerer et 65 % kompakt mekanisk tastatur med det rene utseendet til tastaturer uten tegn, sammen med RGB-belysning som gir deg sjansen til å velge den perfekte fargen og oppleve friheten trådløs spilling har å tilby.

   100 % spill i en 65 % layout
   Størrelsen på 65 % holder tastaturets fotavtrykk så lite som mulig, samtidig som de beholder dedikerte piltaster og nyttige funksjonstaster. Dens kompakte design gjør den også enkel å pakke og ta med på veien.

   Opptil 100 timers spilletid
   Med opptil 100 timers batterilevetid vil et kompakt og unikt designet spilltastatur få deg til å skille deg ut blant venner og fiender! Hvis du trenger å lade den, kan du lade og spille samtidig.

   Koble til slik du vil
   3-i-1-tilkoblingen skaper fleksibiliteten du trenger. 2,4 GHz trådløs modus med lav latens er optimalisert for den raske responsen som trengs ved spilling. Bluetooth 5.0-modus lar deg lagre opptil tre enheter og raskt bytte mellom dem. Lad mens du spiller med den medfølgende USB-C-kabelen, eller bruk eventuelt tastaturet med kabel.

   Lasergraverte taster foran
   For å gi tastaturet et unikt og minimalistisk utseende har vi valgt å lasergravere frontsymbolene på tastene. Holder hver tast og dens funksjon leselig for de som ikke trykker. Tastaturene kommer med full RGB (16 millioner farger) som kan tilpasses via programvare. Tastetrykks levetid: ≥ 80 millioner

   Kailh brytere (brun)
   Kailh-bryterne er kjent over hele verden for sin pålitelighet, noe som gjør dem til perfekte brytere for spill. Bruk av forbedrede stabilisatorer sammen med støyreduksjonsskum under bryterne skaper en stille, men solid skriveopplevelse.

   Juster med programvare
   Bruk vår intuitive programvare og tilpass tastaturet til din smak. Full kontroll over RGB (16 millioner farger) ned til individuelle nøkler.
   Lag makroer som kan brukes i og utenfor spilling. Lagre opptil tre egendefinerte profiler og bytt mellom dem ved behov.

   • Trådløst gamingstastatur
   • Nordisk tastatur med full anti-ghosting
   • Med RGB-belysning
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7333048053589
   Leverandørens artikkelnummer5820158
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.64 kg
   Høyde5.6 cm
   Lengde14.9 cm
   Bredde38.2 cm