Festdrakt til hele familien

  Dagene er lysere, været varmere og trærne på vei til å blomstre. 17.mai – årets beste dag, er rett rundt hjørnet! Og Obs har alt du trenger til den store dagen, inkludert festdrakter til hele familien.

  For mange er det ultimate 17.mai-antrekket en av landets mange bunader. Men må man egentlig ha bunad for å feire nasjonaldagen? Vi mener nei. 

  For hvorfor betale i dyre dommer for noe minstemann vokser ut av innen året er omme, når du kan kjøpe en vel så fin festdrakt til opptil en tjuendedel av prisen? Misforstå oss rett, vi elsker bunad, men det er ikke alltid det beste valget.

  Dress opp hele familien fra topp til tå

  Med festdrakter fra Obs kan hele familien bli festklare for en billig penge. Til de aller minste og mellomstore barna finnes et utvalg drakter i rødt og blått både til jente og gutt. Til tenåringen kommer draktene i sølv, lilla og marineblå, mens damedraktene kommer i svart og sølv og marineblå. Herredrakta er svart og sølv.

   

  Derfor bør du velge festdrakt

   Det er mange gode grunner til å velge festdrakt:

  1. Et godt valg for barna

  Is, pølser, venner og lek. 17.mai er virkelig barnas dag. Med en festdrakt kan de leke og holde på hele dagen og uten mor og far jagende med kluten i hånda. Ketsjupflekker, gjørme og is er nemlig ikke noe. Problem. Draktene bør renses, men dersom en vask er nødvendig velger du håndvask eller ullvask på maskinen. Skjorten kan vaskes på 40 graders bomullsvask. At barna ikke klager over kløe fra en ullstakk, er jo også en bonus. Rett og slett en vinn-vinn-situasjon.

  2. Billig

  Festdrakter ligner i stor grad på ekte bunader, men prisforskjellen er enorm. Velger dere festdrakt fremfor bunad er det derfor mye penger å spare. Faktisk over 100.000 kroner!

  Priseksempel:

  En familie på fire med to voksne og to barn skal kjøpe antrekk til 17.mai. En familie kjøper Østfoldbunad, den andre familien kjøper festdrakter fra Obs*.

  Familien som kjøper Østfoldbunad til hele familien, må ut med cirka 113.000 kroner. Familien som kjøper festdrakter fra Obs cirka 5.500 kroner. Å kjøpe festdrakt fremfor bunad kan altså spare dere for 107.500 kroner!

  *Inkludert i dette eksempelet er bunad/festdrakt, skjorte og sølv. Annet tilbehør kommer i tillegg.

   Priser hentet fra norskflid.no, mittbunadssølv.no og obs.no (04.04.2022).

   

  TIPS! Skulle du være så uheldig å treffe på bunadspolitiet i festdrakta di, se denne videoen for tips til hva du kan svare. 

   

  Kle opp hunden

  Når familien er pyntet og klare i sitt fineste tøy, er det jo dumt at familiens firebeinte venn ikke får være med på moroa. Sånn bør det ikke være. Derfor er årets 17.mai-nyhet hos Obs festdrakt til hund!

   

  Alt du trenger på ett sted

  I tillegg til festdrakt for hele familien, har Obs også alt av tilbehør til den store dagen. Enten du trenger sko, cape, veske, lue, jakke, strømper, hårbånd, skaut eller forkle finner du det hos oss.

  Om dere skal avholde frokost, lunsj eller middag trenger dere kanskje også litt bordpynt, en duk, ballonger i rødt, hvitt og blått og uteleker til barna. Og i toget må man jo ha flagg og en skramle-leke!

   

  Velkommen til oss for en smart, rimelig og hyggelig 17.mai-handel!