10 bursdagsgaver under 100 kroner

«Oj, var det i dag den bursdagen var? Ja, da får vi prøve å handle en gave, da ...» Blir din håpefulle stadig vekk invitert i barnebursdager?

Vårt beste tidsklemmetips til travle mødre og fedre er å ha et lite lager av evigaktuelle bursdagsgaver liggende i en skuff. Da kan barnet velge hva det vil gi bort, og du slipper å haste til nærmeste kjøpesenter i siste liten.

Obs har et stort utvalg av leker og andre gaver. Orker du ikke dra i butikken, kan du jo i stedet handle på nett! Her er noen gode forslag til bursdagsgaver fra nettbutikken vår: 

1. Kreativ snorleke

Barna lærer kule snortriks med Ztringz Rainbow Rope. Dette leketøyet kan se kjent ut, men kommer nå med i en regnbuefarget versjon og med YouTube som mentor. Barna kan lære seg nye og kreative snorkombinasjoner, enten på seg selv eller andre. Du husker kanskje hvordan du tilsynelatende knøt fast armen til en venn, forså på magisk vis åpne knuten uten at hånden satt fast? Slike leker utfordrer hjernen og byr på masse god læring! Passer for barn fra 5 år og oppover.

2. Dinosaurkrig med 5 leker i én ball!

For noen barn er dinosaurer det kuleste som finnes. Andre elsker å leke krig. Dino Surprise S1 kombinerer de to, i en ball! Surprise Dino Strike S1 er en serie dinosaurer som kommer med utstyr. Hver ball inneholder en Dino og fire utstyrsdeler, slik at barna kan velge hvordan de vil utstyre sin Dino til kamp. Ingenting er som en skikkelig missil- mot flammekaster-kamp når det er dinosaurer som er på slagmarken! Dinosaurene er 8,5 x 8,5 x 8,5 cm og passer for barn fra 3 år.

3. Enhjørningens overraskelser!

Enhjørninger har alltid vært gøy, så da er det vel ekstra gøy å gi bort en enhjørningsoverraskelse med fire ekstra små overraskelser? I én ball finner du en (kanskje magisk?) enhjørning og fire assesoarer. Det kan være kule sko, en pen kam og enhjørningens favorittsmykke. Overraskelsen ligger i hvilken enhjørning som gjemmer seg inni ballen, for det kan være 13 ulike typer! Passer for barn fra 3 år og oppover.

4. På sporet av en perfekt gave?

Gi bort et nytt og spennende spill basert på den populære serien Detektivbyrå nr. 2! Det er alltid gøy med spill, men ekstra gøy er det å leke detektiv «på ekte». Alle liker å få til noe, derfor er det lurt å gi bort noe som kan utfordre hjernen til barna samtidig som de lærer samspill. Passer fra 6 år og oppover.

5. Gi bort en ny hobby

Smykker er gøy, men det er mye morsommere å lage dem selv! Så hva med å gi bort en ny, og ganske imponerende, hobby? En ferdig sammensatt hobbyeske for å lage hårpynt er en veldig god gave. I esken Gøy å lage: Hobbyeske Hårpynt er det utstyr for å lage flotte hårbøyler, spenner og diademer. Her kan barna kose seg med farger og former og dermed øve seg på å være kreative.

6. Liten dukke for de små

Mange barn synes det er gøy å leke med dukker, både som en familielek og som rollespill. En liten dukke som bare er 20 cm fra topp til tå passer for de mindre barna. Lille Laura er myk og god og kommer i tre varianter. Passer for barn fra 2 år og oppover.

7. Kul dukke med stilige antrekk

Også når barna blir eldre kan dukker være gøy, men leken blir litt mer voksen. Da passer det å gi bort en Steffi! Hun er en 29 cm høy dukke som kan kles på og styles. Steffi Love Fashion Breeze kommer i tre ulike varianter med 3 kule antrekk. Timesvis med moro ligger i å kle opp style Steffi, derfor er dette et veldig godt kjøp til barn som liker slike dukker. For barn fra 3 til 9 år.

8. Badebomber!!

Har bursdagsbarnet badekar hjemme? Da er det ingen tvil. BADEBOMBER! Åtte badebomber i ulike farger er en kjempekul gave til alle barn. Når bomben slippes i annet begynner den å frese, boble og spruter farge ut i badevannet. Helt ufarlig, men så gøy å se på! Til slutt er hele vannet farget grønt, gult eller kanskje lilla? Passer for barn fra 6 år og oppover.  

 9. Barna blir aldri lei av kule biler

En av de kuleste bilene du kan gi bort er en monstertruck i metall med svære gummihjul og kule farger! Tøffe biler er alltid gøy, for de kan kjøre fort og hardt både ute og inne. Derfor er Majorette Monster Rockerz er kule og tøffe biler som tåler en liten trøkk. Siden den kommer i fem farger kan den også samles på. Slikt er perfekt i bursdagsgave til bilglade barn. Passer fra 3 år og oppover.

 10. Fritidsklær, alltid en vinner

Morsomme utkledningsklær, lekre t-skjorter eller noe mer praktisk som foreldrene blir glade for?  

 


20.10.2017 11.11.00