Her er 6 fantastiske bursdagstriks

1. Gøyale invitasjoner

Du kan selvsagt bare sende en mail til alle foreldrene i klassen. Men har du litt tid og kreativitet til overs, er det få ting som får gjestene på kroken som en morsom invitasjon i posten. Hva med å lage invitasjonen som en iskrem, malepalett eller legge den inn i en ballong som må sprekkes?

2. Bursdagstema

Et tema gjør festen mer gjennomført, og kanskje enda litt mer moro også? For eksempel kan du gjøre det enkelt og gå for et fargetema. Eller hvorfor ikke undervannstema, Hawaii-tema eller tropisk party med flamingoer, ananas og vannmeloner til sommerbursdagen. Har du lyst, kan du også fleske til med kleskode! 

3. Lag en drikkestasjon

Nettet renner nærmest over av spennende oppskrifter på juicer, limonader eller slush. 

En kul måte å servere det på er å lage en drikkestasjon med en eller flere store beholdere med tappekran, slik at gjestene forsyner seg selv. Prikken over i-en får du med isbiter med bær eller blomster i.  fint!

TIPS: Visste du at for å få helt klare isbiter kan du koke vannet før du fryser det?

4. Glitrende ballonger

Ballonger blir aldri feil i bursdag. Og det finnes et enkelt triks for å gjøre dem enda festligere: Påfør litt lim og dypp dem i glitter! Du kan også helle glitter inni ballongene før de blåses opp.

Ballonger hengende fra taket eller bundet sammen til rosetter er superfin dekorasjon, men av hensyn til miljøet eller samvittigheten kan du gjerne droppe heliumet. Helium er nemlig et grunnstoff som det holder på å gå tomt for på jorda, og som trengs til bl.a. medisinske formål. 

LES MER OM festlige leker som gjør barnebursdagen til en suksess.

5. Godt for øyet

I dagens digitale verden skal ikke den ultimate partydesserten bare smake godt, den skal også høste likes på Instagram. Og med lekre godbiter som farget popcorn, saftis med blomster og spiselige dessertskåler, er du sikret nettopp det. 

TIPS: Farg popcorn ved å helle over smeltet smør tilsatt litt konditorfarge. Godt og gøyalt!

Du kan også overraske gjestene med noen fristende ispinner. Eller hva med noen søte dessertskåler – ved hjelp av smeltet sjokolade, ballonger og en nål? Finn ut hvordan her!

6. Hurra for selfievegg

Ved å lage i stand en fin selfievegg, kan du være sikker på at dette blir en fest som vil leve lenge i vennekretsens bevissthet.

Finn en egnet vegg med godt lys. Bruk lange stoffremser, tråder med blomster, juletreglitter, sløyfebånd, folie, gavepapir eller noe annet gøy. Stift dette fast til en snor, og heng opp på veggen. Her er det bare fantasien som setter grenser! 

Klikk deg inn på Pinterest for enda mer gøyal inspirasjon!

 


08.06.2017 08.44.00