Ta gamingen til et nytt komfortnivå

Noen synes kanskje det er kjedelig å måtte holde seg så mye inne, mens andre ser på det som en gylden anledning til å fordype seg i nye eller gamle spillfavoritter.

Hos Obs finner du alt du trenger til gamingen – enten dere gjør en familiekveld ut av det eller du trenger å trekke deg unna for litt kvalitetstid alene med favorittspillet.

Klar, ferdig, game!

Bank i bordet

Et solid gamingbord er et must for de som tar spillinga på alvor. Tenk over hvilke behov du har og hva som er viktig for deg før du velger. Vi har bord i flere prisklasser, og med praktiske løsninger som for eksempel innebygd holder for headset, justerbare ben og kabelholder.

Stol på godstolen

Stolen er kanskje det aller viktigste når du skal sette sammen en behagelig gamingstasjon. Den bør være tilpasset din høyde og vekt, og pass særlig på at ryggen er lang nok og at setet ikke blir for smalt. I tillegg er det lurt å ha noe rom for justering av armlener, nakke- og ryggstøtte, slik at du kan skreddersy stolen til dine behov.

Om du er redd for merker på gulvet, kan du også vurdere å gå til innkjøp av en gamingmatte å ha under stolen.

Lyden av god gaming

Det viktigste med et godt headset til gaming, er selvfølgelig lyden. Med virtuell surround, eller 7.1-surround, er det lett å høre for eksempel hvor andre spillere skyter fra. I tillegg er det viktig at headsetet er behagelig å ha på, også i lengden. Det blir jo fort noen timer når man først kommer i gang ...