Sørg for et sunt innemiljø med luftrenser

Visste du at luften inne kan være opptil 100 ganger så forurenset som luften ute? Jo mer vi oppholder oss inne, jo viktigere blir det derfor med god luft. Airfree luftrenser er en enkel og naturlig løsning som eliminerer støvmidd, bakterier, sopp, virus, pollen, allergener fra husdyr og andre mikroorganismer i luften.

En lydløs og effektiv prosess

Selve prosessen med å rense luften i rommet skjer helt lydløst. I praksis trekker luftrenseren inn luften fra rommet, som deretter steriliseres på 200 grader, før den rensede luften kjøles ned og ledes tilbake til rommet.

Totalt vil Airfree bryte ned opptil 99,99 % av den mikrobiologiske luftforurensingen. Hvilken luftrenser du bør velge å ha i akkurat ditt hjem avhenger først og fremst av hvilke rom du ønsker å ha den i, og størrelsen på dette.

Med Airfree kan du velge mellom to ulike størrelser, hvorav den ene er anbefalt for rom på opptil 32 m² og den andre for rom på opptil 16 m².

Prisvinnende og miljøvennlig

I tillegg til å rense luften både lydløst og effektivt, bruker Airfree luftrenser lavt energiforbruk, har miljøvennlig teknologi og krever ikke noen form for vedlikehold. Det prisvinnende, lette og nette designet gjør det også enkelt å flytte på luftrenseren rundt om i rommet!

 


31.03.2020 09.42.00