Våre beste julegavetips til hele familien

Det ligger både mye glede og kjærligheten i det å gi og få gaver fra dem man er glad i. Hos Obs finner du julegaver som passer til alle, enten du er på leting etter noe til familie, venner eller gode naboer og kollegaer.

 

Julegaver til far og mor

En gave som gjenspeiler mor og fars interesser og behov slår alltid an. I årets julekatalog bugner det av flott kjøkkenutstyr for den matinteresserte, topp skiutstyr og vinterklær til den sporty, og varme pledd og tilbehør til dem som liker å gjøre det fint i hus og hjem.

Er det noe de fleste foreldre har til felles, så er det å samle familien til ekte kvalitetstid. Med spill under treet, kan hele familien samles til morsomme romjulsaktiviteter.

Et godt tips til de med å hage er å samles rundt en herlig bålpanne, som garantert vil tilføre det lille ekstra til romjulsstemningen.

 

 

Til barna

Hos Obs er utvalget av populære leker og kosebamser stort nok til å gi de minste stjerner i øynene, med alt fra Lego og Barbie, til kosebamser større enn barna selv.

Vi har også et stort utvalg ski, skøyter og akebrett – og klærne som holder barna gode og varme mens de er ute og leker.

 

 

Til tenåringen

Harde pakker er garantert en innertier hos tenåringene, enten de er en gamingentusiast eller musikkelsker.

 

 

Til venner, kollegaer og vertskap

Et par gode hansker, en fargerik ullgenser eller noe fint til hjemmet slår aldri feil i kalde vinter-Norge.

 

 

5 tips til å julehandle smart

  1. En handleliste er alltid god å ha – enten for hånd eller på mobilen.
  2. Tommelfingerregelen som både holder humøret og energien oppe: Ikke handle på tom mage.
  3. Vær kreativ med innpakningen! Sett opp din helt egen gavestasjon hjemme for å gi presangene personlig preg.
  4. Trenger dere virkelig kjøpe gave fra samtlige voksne i familien til samtlige voksne i familien? Test heller å kjøre Hemmelig nissevenn. Dette gjøres ved at hele familien trekker hver sin lapp med navnet og ønskelisten til familiemedlemmet de blir Hemmelig Nissevenn for. Når presangene åpnes, skal alle gjette hvem som var sin Hemmelige Nissevenn!
  5. Oppfyll juleønsker på tilbud. Det kan finnes vel så mange fine presanger på salg. Vær tidlig ute og følg med på blant annet Black Friday-salg og søndagskupp hos Obs.

 

 


18.11.2020 10.46.14