Julemat

15 artikler

Pinnekjøttrester med potetmos og créme frâiche

Pinnekjøttrester med potetmos og créme frâiche

Sju kakeslag med én deig!

Sju kakeslag med én deig!

Blir ikke julebaksten lekende lett nå, så vet ikke vi!

Helstekt kalkun

Helstekt kalkun

Det er mange som spiser kalkun på nyttårsaften, og spørsmålet er alltid “hvordan får jeg en kalkun som ikke er tørr?” Les Ida Gran-Jansens løsning her.

Pinnekjøtt trukket på hvitvin og urter

Pinnekjøtt trukket på hvitvin og urter

Hva med å prøve en ny vri på årets pinnekjøtt? Her er oppskrift og fremgangsmåte for pinnekjøtt med en liten twist av urter og hvitvin fra Ida Gran-Jansen

Ribbe

Ribbe

Dette er min aller beste ribbeoppskrift. Den er saftig og svoren kommer til å bli sprø! Det er noen steg du må gjennom, men det er verdt det!

Spiselig julegave: Hot chocoa

Spiselig julegave: Hot chocoa

Dette hadde du aldri tenkt på. Prøv en koselig liten spiselig julegave. Vår Hot chocoa

Appelsin- og vaniljekake

Appelsin- og vaniljekake

Myke Fudge-karameller

Myke Fudge-karameller

Fudge er julens mest populære oppskrift. Det er ikke uten grunn for denne fudgen er vanvittig god. De er myke, kremete og smelter i munn.

Pepperkaker

Pepperkaker

Pepperkaker hører julen til. De beste pepperkakene lager du selv, men det fungerer også helt fint å kjøpe ferdig deig.

Spiselig julegave: Chocolate chip cookies i glass

Spiselig julegave: Chocolate chip cookies i glass

Hva med å gi bort en ferdig bakemiks for sjokoladekjeks? En hyggelig og personlig måte å gi bort bakst på.

Pepperkakehus

Pepperkakehus

Et hjemmelaget pepperkakehus høre julen til. Oppskrift og arkitekt-tegninger finner du her!

Rimboboller med karamelliserte epler

Rimboboller med karamelliserte epler

Rimboboller er noe mor pleier å lage, og jeg har hentet inspirasjon fra oppskriften hun bruker.

Fløtekarameller

Fløtekarameller

Herlige fløtekarameller som alle vil elske. En favoritt på stuebordet

Riskrem med kjekssmuler og karamell

Riskrem med kjekssmuler og karamell

Riskrem er ganske så tradisjonelt. Men, du kan fint endre litt på det tradisjonelle spør du meg. Jeg elsker riskrem med salt karamellsaus og kjekssmuler.

Sjekk årets pinnekjøttguide

Sjekk årets pinnekjøttguide

Å dampe pinnekjøtt til julemiddagen er ikke noe hokus-pokus. Men før du er klar for middag må du ta syv viktige valg...