Julemat og julebakst
25 artikler
Ribbe
Ribbe til jul skal være saftig og svoren sprø! Det er noen steg du må gjennom, men det er verdt det!
Myke fudge-karameller
Fudge er julens mest populære oppskrift. Det er ikke uten grunn for denne fudgen er vanvittig god. De er myke, kremete og smelter i munn.
Appelsin- og vaniljekake
Appelsiner går det mye av i julen, og hvorfor ikke bake med det også? Dette er en saftig appelsin- og vaniljekake med appelsinglasur.
Risboller
Visste du at risboller egner seg for å fryses ned?! Det er skikkelig godt og veldig enkelt å lage.
Spiselig julegave: Chocolate chip cookies i glass
Hva med å gi bort en ferdig bakemiks for sjokoladekjeks? En hyggelig og personlig måte å gi bort bakst på.
Pepperkaker
Pepperkaker hører julen til. De beste pepperkakene lager du selv, men det fungerer også helt fint å kjøpe ferdig deig.
Saftig julekake med rosiner
Julekake med smør og brunost hører julen med. Det er på en måte som en stor bolle, en veldig stor bolle. Rykende fersk skal denne spises, eller du kan fryse ned skiver som du kan ta frem julen gjennom.
Brune pinner
En av julens mange favoritter. Brune pinner ser kanskje litt kjipe ut, men så tar du en bit og blir veldig positivt overrasket. Sprø, mye smak og skikkelig julete.
Pepperkakehus
Et hjemmelaget pepperkakehus høre julen til. Oppskrift og arkitekt-tegninger finner du her!
Spiselig julegave: Hot chocoa
Fyll ingrediensene til hot cocoa eller varm sjokolade på glass og gi bort i spiselig julegave.
Sju kakeslag med én deig!
Blir ikke julebaksten lekende lett nå, så vet ikke vi!
Vaniljedeig - 1 deig 3 former
Her lager du 1 deig, men former 3 forskjellige kaker. Så du får på en måte 3 i 1. Kjempegode og veldig enkle å lage.
Helstekt kalkun
Det er mange som spiser kalkun på nyttårsaften, og spørsmålet er alltid hvordan man får en kalkun som ikke er tørr? Slik lager du saftig kalkun.
Fløtekarameller
Herlige fløtekarameller er skikkelig julegodt som alle kommer til å elske.
Pinnekjøtt trukket på hvitvin og urter
Hva med å prøve en ny vri på årets pinnekjøtt? Her er oppskrift og fremgangsmåte for pinnekjøtt med en liten twist av urter og hvitvin.
Kanelbolle-juletre
Dette kanelbolletreet er skikkelig gøy å lage! Litt annerledes og veldig dekorativt.
Gravlaks
Gravlaks tar deg 10 minutter å lage, resten lager laksen seg selv. Veldig godt og dekorativt.
Sjokolademousse med TINE Kesam® Vanilje
En kremet og deilig sjokolademousse som er litt lettere takket være den gode vaniljekesamen. Perfekt dessert til julebordet!
Riskrem med kjekssmuler og karamell
Du kommer til å elske riskrem med salt karamellsaus og kjekssmuler. Kanskje du skal prøve denne desserten på julaften?
Pinnekjøttrester med potetmos og créme frâiche
Sitter du igjen med pinnekjøttrester og ikke helt vet hva du skal gjøre med dem? Da kan du lage en helt annen rett enn du er vant til å bruke pinnekjøtt til.