Mat og utstyr til kjæledyret hos Obs

Har du verdens beste hund? Eller verdens kuleste katt? Eller kanskje dere har en den søteste fuglen eller det tøffeste marsvinet? Uansett hvilken av disse du eller dere har, så finner du alt du trenger til dem hos Obs. Obs har nytt og utvidet sortiment av både fôr, utstyr og leker til ditt kjæledyr. Vi selger nå blant annet Eukanuba i våre butikker!

Salgs- og konseptsjef Sarah Hornes i Obs forteller følgende om satsingen:

-"Obs har nå det største sortimentet i dagligvare til ditt kjæledyr. Nå kan du kjøpe fôr, leker og utstyr til kjæledyret ditt samtidig som du handler dagligvarer. Smart handel, rett og slett!"

Videre legger hun til:

-"I tillegg satser vi også stort på kjæledyr på nett, og nå er også store deler av sortimentet tilgjengelig i nettbutikken vår - foreløpig kun som "klikk&hent" men vi ønsker å tilby hjemlevering også etterhvert".

 

Fuglehunder.jpg

 

Vi elsker å gi dyrene våre omsorg

Vi elsker å dulle og stelle med de pels- eller fjærkledte smådyrene våre. Hos oss er det enkelt å handle inn til kjæledyret ditt samtidig som du tar deg av hverdagshandelen. Hos oss får du kjøpt mat og utstyr for hund, katt, gnager og fugl.

 

Katt.jpg

 

Biteleke til hunden eller klorebrett til katten

Alle kjæledyr fortjener verdens beste mat og leker. Vi i Obs vil at alle kjæledyr skal ha det bra, derfor satser vi nå ekstra mye på mat og utstyr til kjæledyr! Vi i Obs er minst like glad i kjæledyret ditt som det du er. Vi vil at du skal kunne komme til oss for å kjøpe akkurat det du trenger for at den lille, eller store, kjærlighetsklumpen din skal ha det bra.

 

Fugl-og-Marsvin.jpg

 

Vi vet at det å ha kjæledyr er en god måte å både få og gi kjærlighet på

Du må nesten ha hatt hund selv for å vite hvor hjertevarmende det er når den kommer logrende mot deg når du kommer hjem. Og de som har katt vet hvor koselig det er å ha en pelskump som maler i fanget ditt når du ser på TV. De som har hatt fugl kan snakke lenge om hvor morsomme og kule de er. Å ha et kjæledyr i familien kan bety at dere alltid har noe å prate om og alltid har selskap.

 

 


13.10.2020 07.25.00