5 blendertips

  Wilfa har samlet 5 råd som gjør at du får mest mulig ut av blenderen din. Les rådene her.

  Wilfa har samlet 5 råd som gjør at du får mest mulig ut av blenderen din. Les rådene her.

  1. Dersom knivene ikke får tak i ingrediensene, kan du enten tilsette mer væske, dunke muggen forsiktig i bordet, men vær forsiktig så den ikke knuser – eller du kan bruke en tamper til å dytte ingrediensene nedi.

  2. Om du skal knuse harde ingredienser som frø osv., så kan det være en idé å blende de først slik at knivene får jobbet effektivt. Om du har mye væske i, så risikerer du at frøene bare slynges rundt og ikke kommer i kontakt med kniven.

  3. Lager du grønne smoothier med mye spinat, kål eller andre ingredienser som er bitre, kan søte frukter som mango, ananas etc., fjerne den bitre smaken.

  4. Ønsker du å ta med deg drikken du har laget til jobb, trening osv, så kan det lønne seg å ha en blender med en 2GO flaske du kan blende rett i. Dette er som oftest tilbehør, men noen modeller har inkludert slike flasker.

  Blender med tilhørende flaske

  Copyright Wilfa

  5. Dersom du ønsker å lage supper, varme drikker osv., er du avhengig av å bruke en såkalt powerblender. Disse har ofte en høyere motorhastighet og kan brukes over lengre tid slik at du oppnår friksjonsvarme for å varme innholdet i muggen. Skal du lage suppe må du ha en mugge som tåler 90 eller 100 grader.