Spiis: rimelig kjøkkenutstyr i høy kvalitet

  Endelig får du en komplett serie med alt du trenger av kjøkkenutstyr på Obs. Spiis-serien har alt fra kjeler til redskaper og dekketøy.

  – Vi har reist over hele verden for å finne kvalitetsprodukter til en god pris som passer inn i vårt nye konsept Spiis. Sammen med produsentene har vi designet og redesignet, slik at alle produktene, uansett om det er glass, tallerkner, stekepanner eller visper, passer inn i vårt nye konsept Spiis. 

  Kategorisjef Tone Elin Løkke har jobbet med prosjekt Spiis i lang tid og er begeistret over at seriens 200 kvalitetsprodukter nå er i butikk.


  BAKEUTSTYR: Spiis-serien inneholder alt du trenger for å lykkes med bakingen.

  – Alle produktene passer godt sammen. Tidligere kunne du komme hjem fra butikken med en ostehøvel, kniv og potetskreller som alle hadde forskjellige design og farger. Nå har alle redskapene samme uttrykk, og ikke minst samme svært gode kvalitet. Det samme gjelder dekketøyet vårt: Tallerkner, skåler og asjetter finnes i flere mønstre – men de passer likevel sammen!

  Kjeler i stål og aluminium

  I Coops Spiis-serie kan du velge om du vil ha kjeler og stekepanner i stål eller sort aluminium. Til begge disse seriene får du tilpassede redskaper.

  – Kjeleserien vår i sort aluminium har alle glasslokk med damphull og silikonkant. Til disse anbefaler vi nylonredskaper som ikke skraper opp belegget på innsiden, sier Løkke.

  Gourmetkokker, hobbykokker og alle som liker å følge trender, kan glede seg over Spiis-seriens kjeler og panner i elegant stål.


  MYE Å VELGE I: Foretrekker du kjeler i stål eller aluminium? Hos Obs får du begge deler! 

   – Stålkjelene er spesielt flotte og gjør seg godt på kjøkkenet. Til disse kan du bruke redskaper av stål. Stekepannen har imdlertid fått et quick slip-belegg, så her bør du bruke redskaper av silikon, plast eller tre, sier Løkke og legger til at det følger en liten brosjyre med alle Spiis-produktene.

   – Her finner du tips og råd om bruken av produktet, anbefalt varme ved steking og koking, og hvilke redskaper du får best resultat med.

  Kjøkkenutstyr i høy kvalitet – til lav pris

  Den verdensomspennende jakten på gode kjøkkenprodukter har også resultert i vakkert dekketøy, bestikk og glass.


  MIX OG MATCH: Spiis-serviset kommer i ulike mønstre og farger, men er designet slik at alt passer sammen og kan kombineres. 

   – Vårt mål har vært å kunne tilby gode kvalitetsprodukter til forbausende lave priser. Det mener jeg vi har klart, sier Tone Elin Løkke, som trekker fram vinglassene som et eksempel.

  – Vi selger seks elegante Spiis vinglass for 179 kroner. Dette er svært rimelig i forhold til kvaliteten på glassene. Vi kunne fint ha klart å finne glass til halve prisen, men da hadde de ikke kvalitetsmessig nådd opp. Akkurat det er viktig for oss: kundene skal vite at Spiis-produkter er bra saker!