Philips Airfryer – hjemmelaget, sunt og godt!

Hva er egentlig Philips Airfryer?

Philips Airfryer er en en luftfriterer. Du plasserer maten i Airfryerens kurv og starter valgt program. Deretter får du ferdige matretter med veldig lite, eller ingen bruk av olje. 

 

Den patenterte sjøstjerneformede bunnen gjør at luften inne i Airfryeren sirkulerer 360°, hvilket gir en konstant og jevn varmefordeling i hele matkurven. På den måten unngår du at deler av maten blir brent mens resten enda ikke er ferdig. Samtidig kommer kraftig direktevarme ovenfra, noe som skaper den sprø og gyllenbrune overflaten mens innsiden holder seg saftig.

Fries lagd i airfryer

 

Philips Airfryer - lett å rengjøre

Til forskjell fra en vanlig frityrkoker slipper du lukten av frityrolje og alt bryderiet etterpå. Dessuten kan alle avtakbare deler vaskes i oppvaskmaskin, slik at du enkelt kan rengjøre din Philips Airfryer etter bruk. 

Avtakbare deler som vaskes i oppvaskmaskin

 Se vår guide til kjøkkenmaskiner 🍰🍛🍪

Finn oppskrifter til Philips Airfryer i NutriU-appen

Finn oppskrifter og inspirasjon til Philips Airfryer i NutriU-appen. Appen er proppfull av oppskrifter, tips og anbefalinger. Søk blant hundrevis av Airfryer-oppskrifter, del dine egne matretter og få ideer og inspirasjon fra andre Airfryer-brukere.

Last ned NutriU-appen her.

Lag enda flere retter med Philips Airfryer-tilbehøret:

Philips Airfryer tilbehør: Bakesett 

Med Philips bakesett kan du bake alt fra herlige muffins og cupcakes til matpaier og brød i Philips Airfryer. Tilbehøret inkluderer en bakeform med non-stick-belegg og sju muffinsformer i silikon. Begge er laget i materialer som er praktiske å bruke og enkle å rengjøre

Muffins og cupcakes lagd i airfryer

Philips Airfryer tilbehør: Stekerist

Stek og grill smakfulle burgere, kyllingvinger, fisk og mye mer på en enkel, rask og sunn måte, eller bruk grillspydene til å grille grønnsaker eller kjøtt.

Grillspyd på stekerist

Enkle Philips Airfryer-oppskriftene:

Stekt laks med Philips Airfryer

Stekt laks i airfryer

DU TRENGER: 

600 g laks
En skvett olje
Salt
Pepper

Forvarm Philips Airfryer i minst 3 min. Skyll laksebiten i kaldt vann og klapp den tørr. Pensle eller gni inn oljen. Krydre med salt og pepper.
Tilbered i Philips Airfryer på 180 ºC i ca. 10 minutter.
Voilà! En saftig og herlig stekt laks på nulltid!

Low carb squash-pizza med Philips Airfryer

Low carb squash-pizza

 

DU TRENGER: 
3 små squash
Tomatpuré
Noen spiseskjeer tomatpuré
2 hvitløksfedd
Mozzarella
Salami
Litt revet, fersk parmesanost
Fersk oregano
1-2 tomtater

Varm Philips Airfryer i 2 minutter på 200 °C. Skjær squashene på langs i centimetertykke skiver. Stryk på et tynt lag med tomatpuré på hver squash-skive og press litt hvitløk over. Legg på skivet mozzarella. Fortsett med fyllet, hakket tomat og salami. Du kan også legge på dit eget favorittfyll.


Tilbered i Philips Airfryer på 200 °C i 10 minutter

 

Helstekt kylling med Philips Airfryer

DU TRENGER: 
1 hel kylling (ca. 800 g)
2 ss olivenolje
Salt
Pepper
Fersk timian
1 hel hvitløk
1 sitron


Skyll kyllingen i kaldt vann og klapp den tørr. Pensle eller gni inn oljen på hele kyllingen. Krydre med salt og pepper. Legg timiankvistene i bunnen av Airfryer-kurven og legg kyllingen ovenpå. Del sitronen i to, gni saften fra den ene halvparten over kyllingen og legg den andre i kurven ved siden av kyllingen. Del hvitløken i to og legg ned i kurven sammen med kyllingen.


Tilbered i Philips Airfryer på 180 °C i 30-40 minutter.


Server kyllingen for eksempel sammen med en deilig salat!

 

 

 

Bon apetit!

 

 


26.03.2020 06.35.00